Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

GTB17 czy BRD do 1.9 PD AVF/AWX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gtb17

Opublikowano
Gtb17

GTB 17 spluje 220-230 ??

Opublikowano
Gtb17

GTB 17 spluje 220-230 ??

bardziej 215 na 230 to 2260

Opublikowano
  • Autor

gtb2260 to już chyba za duża locha jak dla mnie.....

w taki razie będę celował w 200/210. Dla mnie to i tak duuuuuuuuuuuuuuuużo.

Opublikowano

u mnie GTB1756 wypluło 210Ps 430Nm :wink:

jak ktoś zainteresowany będzie do oddania cały kpl.przerobiony ze spływem

Opublikowano
  • Autor

mój wybór pada na GTB 17 by TURBO-BOGDAN. Pełny komplet gotowa do montażu czyli P&P za 1500 zł i gwarancja 6 miechów.

Ktoś pożyczy 1500 zł ???

Opublikowano
mój wybór pada na GTB 17 by TURBO-BOGDAN. Pełny komplet gotowa do montażu czyli P&P za 1500 zł i gwarancja 6 miechów.

Ktoś pożyczy 1500 zł ???

niema zestawów P&P no chyba ze w zestawie masz TIP, DP i spływ, po za tym przy GTB 17 by TURBO-BOGDAN pewnie będziesz musiał się pożegnać z oryginalnym filtr, normalnie to i 2260 wchodzi:)

Opublikowano

Zagadaj z kolegą Daniels on ma sprężareczkę co ma nalatane 10tyś i dobrze jest przerobiona że wejdzie pod ori puchę bez problemu...

Opublikowano
  • Autor

Ktoś pożyczy 1500 zł ???

niema zestawów P&P no chyba ze w zestawie masz TIP, DP i spływ, po za tym przy GTB 17 by TURBO-BOGDAN pewnie będziesz musiał się pożegnać z oryginalnym filtr, normalnie to i 2260 wchodzi:)

Rozumiem obawy ale T-B zapewnił mnie że jak będę się decydował turbawka będzie zespawana i przygotowana tak by niczego już nie przerabiać. Więc myślę że będzie oki. a jeśli nie to zwrot i tyle.

Opublikowano

Ktoś pożyczy 1500 zł ???

Rozumiem obawy ale T-B zapewnił mnie że jak będę się decydował turbawka będzie zespawana i przygotowana tak by niczego już nie przerabiać. Więc myślę że będzie oki. a jeśli nie to zwrot i tyle.

Myślę ze się nie zrozumieliście wiec jak chcesz P&P to se poszukaj BRD

Opublikowano

Ktoś pożyczy 1500 zł ???

Nie wiem czy to dobry wybor, spotkalem sie z tym turbo w A4 i byla lipa, lepiej odstaw komus auto na montaz.

Opublikowano
T-B i GTB :thumbdown:
Masz jakieś doświadczenia z tym związane?
Opublikowano

Mam. Nie wykluczam jednak że teraz już coś się poprawiło w tej kwestii.

Opublikowano

Ale mówisz o samym GTB czy o połączeniu razem z T-B :decayed:

Opublikowano

Aaa to wszystko jasne:decayed: no to niech każdy sobie wyciągnie wnioski:wink:

Opublikowano
Nie no samo GTB jest fajne :wink:

Skrobnij Pw zadowolony z gtb jak autko się sprawuje?

Opublikowano
  • Autor

Sorki ale dwa turbo miałem trzecie teraz jeździ od T-B i jestem zadowolony. Więc nie wiem o co wam chodzi. Może przewaliliście więcej turbo od T-B albo ja czegoś nie wiem. Jeśli możecie to poproszę o jakieś artykuły o niefachowości tego gościa.

---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ----------

Ktoś pożyczy 1500 zł ???

Nie wiem czy to dobry wybor, spotkalem sie z tym turbo w A4 i byla lipa, lepiej odstaw komus auto na montaz.

Możesz jaśniej bo chyba znowu nie rozumiem co do mnie pisane. to lepiej BRD i totalna loteria ???

Opublikowano
Sorki ale dwa turbo miałem trzecie teraz jeździ od T-B i jestem zadowolony. Więc nie wiem o co wam chodzi. Może przewaliliście więcej turbo od T-B albo ja czegoś nie wiem. Jeśli możecie to poproszę o jakieś artykuły o niefachowości tego gościa.

---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ----------

Ktoś pożyczy 1500 zł ???

Możesz jaśniej bo chyba znowu nie rozumiem co do mnie pisane. to lepiej BRD i totalna loteria ???

zrozumiesz jak kupisz i zamontujesz :naughty: o po wystojeniu bedzie :shock3: