cinek mk IV Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Czas przedstawić mój nabytek.... Autko kupiłem od gościa który zajechał silnik,dał do mechanika ... i autko stało 6lat...ori przebieg i zadbany środek choć do czyszczenia... 2.8V6 194km przebieg 191tyś i co najważniejsze QUATTRO Wyposażenie : -skóra -4xel.szyby -climatronik -el.siedzenia -pełny FIZ -tempomat -centralny zamek -domykanie szyb i coś tam jeszcze by się znalazło ... auto po zakupie: Zabrałem się za silnik... rozebrałem, uszczelniłem, i wyczyściłem dwie cześci miski olejowej jak i smok... w misce sama żebelucha była : Następnie polerka auta, chociaż auto jest do malowania całe.... i pranie srodka jak i chemia do skóry... zamiast automatycznej skrzyni, wpadła skrzynia naualna , stożek, nowe świece, oleje, filtry, rozrząd, .......... Auto czeka na wydech przelotowy zakończony ori wydechem, dokładke przód i naprawę podtlenku gazu
cinek mk IV Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 jak narazie autem śmigam na benzynie bo gaz nie działa i się tak zastanawiam czy to normalne 17l/100km w mieście??
Świstak. Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Sympatyczne autko. Co do spalania, q i 2.8 spalić musi... No ale moim zdaniem chyba trochę mniej od tych 17'stu litrów powinna spalić.
hiszpan123 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 O prosze jest cinek. Autko juz oblukane . Plny juz obgadane, ale 17 l to pali moje 2.7 bt. Dozobaczenia
cinek mk IV Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2014 zakupiłem wahacze na przód KAMOKA wleciał taż wgincior na przód KW A dzisiaj przymiarka mała felg ...
enzo83 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Powodzenia i wytrwałości w rezaniu!A te felgi to pewnie Antery,co?
cinek mk IV Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2014 zgadza sie antery , były na sprzedaż ale chyba je sobie zostawie ....
swir88 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dzialaj dzialaj na oema ja jeszcze pomalujesz
Wickeed Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Za miesiąc gość będzie płakał, że sprzedał Zapowiada się MEGA
cinek mk IV Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2014 Siemka Widzimy sie na OEMie?? będe będe
Rekomendowane odpowiedzi