diesel1210 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 witam czy ma ktos z was zdiecia gdzie sie nalewa olej do skrzyni a gdzie spuszcza . dziekuje za pomoc
fan_VW Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 spuszcza sie srubą na dole ,( pasuje szpilka kola do odkrecenia ) a wlewa zapomnialem ale tez jest jaks sruba od góry albo z boku gdzies
fanthomas18 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wlew oleju jest z boku skrzyni po lewej stronie, strona kierowcy, zaznaczyłem kółkiem:wink:
wojtek13001 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 spuszcza sie srubą na dole ,( pasuje szpilka kola do odkrecenia ) a wlewa zapomnialem ale tez jest jaks sruba od góry albo z boku gdzies Jak szpilka koła? Ja kupowałem specjalną nasadkę rozwiń temat
Maniu. Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 spuszcza sie srubą na dole ,( pasuje szpilka kola do odkrecenia ) a wlewa zapomnialem ale tez jest jaks sruba od góry albo z boku gdzies Jak szpilka koła? Ja kupowałem specjalną nasadkę rozwiń temat Bo masz Audi po pierwszym lifcie i potrzeba specjalnej nasadki, w przedliftach bodajże pasuje imbus.
Rekomendowane odpowiedzi