Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecany mechanik/warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w mazowieckim (Warszawa i okolice) nie ma nic do polecenia ?

Szukam sprawdzonego warsztatu, gdzie sprawdzą mi stan poduch od skrzyni i silnika oraz czy luz na drążku zmiany biegów może wynikać ze słabego stanu tych elementów ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam mechanika, z którego jestem zadowolony. Co prawda ceny mają dosyć wysokie, ale moim zdaniem dają radę. http://www.sos603666006.pl/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czy w mazowieckim (Warszawa i okolice) nie ma nic do polecenia ?

Szukam sprawdzonego warsztatu, gdzie sprawdzą mi stan poduch od skrzyni i silnika oraz czy luz na drążku zmiany biegów może wynikać ze słabego stanu tych elementów ?

JEST - jedź do Karola do Raszyna, Wysoka 7 - wie chłopak co robi... zadzwoń najpierw co chcesz i kiedy podjechać bo ma co robić :wink: 669950109

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecę ten warsztat:

RODA - MECHANIKA POJAZDOWA

Opublikowano
Ja mam mechanika, z którego jestem zadowolony. Co prawda ceny mają dosyć wysokie, ale moim zdaniem dają radę. Mechanika pojazdowa, przeglądy, wulkanizacja - Ursynów, Mokotów :: K&K auto service

Też z nich korzystam, ostatnio wymieniałem kompletny rozrząd z pompą wodną, paskiem klinowym i rolkami w CAGB.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie prześlijcie pls namiary na dobrego mechanika, nie zaś kowala w rozsądnych cenach - specjalistę od b5 w Warszawie i okolicach.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Piotr Wroniewicz z okolic Mrokowa 602127021 MISTRZ grupy VW wszystko Ci zrobi a cena 1/3 ASO zadzwoń, pojedź a się przekonasz.

Opublikowano
Piotr Wroniewicz z okolic Mrokowa 602127021 MISTRZ grupy VW wszystko Ci zrobi a cena 1/3 ASO zadzwoń, pojedź a się przekonasz.

:hi: Czy gość zajmuję się też klimą?

Opublikowano

no co Ty

nawet B 8 ogarnia ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam mechanika w Markach.

Solidny, sprawdzony i godny polecenia.

Robi prawie wszystko prócz elektryki i wulkanizacji.

Paweł 500 137 987

Zofii Nałkowskiej 37 (wjazd od Spacerowej, miedzy Sienkiewicza a Kurpińskiego)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koledzy, gdzie w Warszawie i/lub okolicach podjechać na sprawdzenie i serwis zawieszenia w B8? Szukam jakiegoś sprawdzonego mechanika.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecę ten warsztat:

RODA - MECHANIKA POJAZDOWA

Znam Darka, robiłem u niego kilka swoich poprzednich aut specjalizuje się w grupie VAG, ale tani nie jest. Ostatnio pojechałem do niego z Passatem na wymianę koła dwumasowego, Skasował mnie na 3,5 tys i po tygodniu zaczęło coś telepać autem. Wróciłem i on stwierdził że skrzynia DSG się posypała. Zatem znalazłem gościa w Tucholi i pojechałem tam. Gość stwierdził że silnik nie był dokręcony, że nie jedna łapa była odkręcona. Od tej pory do Darka nie jeżdżę.

• 2 lata później...
Opublikowano

jak to nie ma? ja korzystam z usług Auto Pawlikowscy w Warszawie przy Jana Pawła. W sumie od początku z nimi współpracuje, jak tylko coś się dzieje. Ich strona: http://www.autopawlikowscy.pl/

Opublikowano
Panowie prześlijcie pls namiary na dobrego mechanika, nie zaś kowala w rozsądnych cenach - specjalistę od b5 w Warszawie i okolicach.

609622929, ale od jutra na urlopie. Warsztat na Wawrze. Sam ma s4 b5 a jego brat a4 b5. Robi przewaznie vagi, moich aut nie oddam nikomu innemu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć, 

jest w Warszawie ktoś kto sprawdzi mi szczelnośc dolotu? Ogólnie zdiagnozuje przyczynę spadku mocy... 

Edytowane przez inzKornel

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Autowrona naprawdę polecam 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja Panowie mam lepszą wiadomość.  Jak ktoś lubi sam majstrować przy samochodzie za tydzień, dwa będzie dostępny na Bemowie warsztat na godziny z pełnym wyposażeniem z dwoma podnośnikami nożycowymi z wyważarką, montażownicą na jednej hali.  Na drugiej  z trzema a może z  czterema podnośnikami dwukolumnowymi. Pełne wyposażenie narzędziowe ? Co najciekawsze będę mógł załatwić upust dla naszej grupy ☺ 

Co wy na to ?

Opublikowano
2 godziny temu, kamilch-1984 napisał:

Ja Panowie mam lepszą wiadomość.  Jak ktoś lubi sam majstrować przy samochodzie za tydzień, dwa będzie dostępny na Bemowie warsztat na godziny z pełnym wyposażeniem

Cześć

Daj namiar  jak coś to się skorzysta bo te warsztaty na godziny dość szybko się zamykają a chętnie pooglądał bym sobie podwozie i skrzynie czy nie ma jakichś wycieków..

Opublikowano
1 godzinę temu, Robero321 napisał:

Cześć

Daj namiar  jak coś to się skorzysta bo te warsztaty na godziny dość szybko się zamykają a chętnie pooglądał bym sobie podwozie i skrzynie czy nie ma jakichś wycieków..

A ja właśnie nie mogłem w warszawie jakoś znaleźć takowych warsztatów.  Zawsze musiałem kombinować jakiej podjazdy ? Będę miał zdjęcia w przyszłym tygodniu a może nawet i wcześniej.  Wstawię dla podglądu i dam znać od kiedy rusza. Koleś ma na prawdę duże plany na rozbudowę tego warsztatu, więc może jemu uda się utrzymać na rynku.  Fajnie byłoby ☺ Dam Ci znać i z checią podjadę z Tobą ?

Opublikowano

Jeśli ktoś szukałby czegoś po drugiej stronie Warszawy (od strony Piaseczna), to gorąco polecam ten warsztat samoobsługowy: http://www.samoobslugowy.waw.pl/

Fachowo, miło, do dyspozycji sporo narzędzi. No i poza tym bardzo miły i konkretny właściciel.