Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[/color]Dzis TRANSIT na Tynieckiej oraz WASKI przed chwila na Nowohuckiej pedzil do Centrum i oczywiscie autko. Lennoxa na Krakusa;)

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 276 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wczoraj w miejscowosci Kamienica, kolo limanowej B5 na ramkach klubowych tablice KLI z przodem z B7 :grin::grin:

Podziwiam gościa :wink:

ale na forum chyba go nie ma.:facepalm:

Napewno nie ma go na forum - zaczepilem gościa kiedyś na parkingu i mówił że kupił auto gdzieś w łódzkim z ramkami klubowymi ale myślał że to taka ozdoba :doh:

Opublikowano
Wczoraj w miejscowosci Kamienica, kolo limanowej B5 na ramkach klubowych tablice KLI z przodem z B7 :grin::grin:

Podziwiam gościa :wink:

ale na forum chyba go nie ma.:facepalm:

Też go już kilka razy spotkałem. Ktoś z forum go tak urządził i sprzedał razem z ramkami

---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ----------

A ja w niedzielę koło południa w Zabrzeży koło kościoła, widziałem WRCLagunę jak wracał z BT, :papa: pozdrowiony :wink:

Opublikowano

Dziś około 17.30 na autostradzie w kierunku Bochni ciemne b8 sedan na ramkach.. Kwi.. :wink:

Opublikowano

Dzisiaj około 18.15 koło Kamieńskiego na skrzyżowaniu pod Bonarką B6-ka chyba w kolorze stalowym (było ciemno i nie była za czysta) na blachach KLI....... . Ta trąbka jak przelatywałem obok to odemnie.

pozdrawiam

Opublikowano
[/color]Dzis TRANSIT na Tynieckiej oraz WASKI przed chwila na Nowohuckiej pedzil do Centrum i oczywiscie autko. Lennoxa na Krakusa;)

:wink:

Opublikowano
Dzisiaj około 18.15 koło Kamieńskiego na skrzyżowaniu pod Bonarką B6-ka chyba w kolorze stalowym (było ciemno i nie była za czysta) na blachach KLI....... . Ta trąbka jak przelatywałem obok to odemnie.

pozdrawiam

Dzieki kolego...tak ja lecialem do bonarki...no musze ja umyc bo jest tragedia:/

Pozdro

Opublikowano

Dziś około 8.10 na ulicy Sienkiewicza czarne B7 Avant na ramkach Kr 33.. :wink: i ok 17.15 na rondzie matecznym srebrne B5 Avant też na ramkach Rkr 68... :wink:

Pozdrawiam.. :hi:

Opublikowano
na parkingu pod Tesco na Kapelance czarne a4 b7 avant KR..HS msuiales szybko wysiasc bo jeszcze widzialem swiatla wlaczone a ja si epakowalem 5 metrow od Ciebie :)

to ja, zaraz po powrocie z BT Córce i Żonce coś na prezent kupić :wink:

W Tesco ? :polew: Nie lepiej oscypka po drodze było kupić ? :naughty:

Opublikowano

:hi:

Dziś około 13:00 w KRK na Królewskiej chyba nr 27 pod salonem Plusa czarne b7 S-line w avancie blachy PO i ramki :hi:

Opublikowano
na parkingu pod Tesco na Kapelance czarne a4 b7 avant KR..HS msuiales szybko wysiasc bo jeszcze widzialem swiatla wlaczone a ja si epakowalem 5 metrow od Ciebie :)

to ja, zaraz po powrocie z BT Córce i Żonce coś na prezent kupić :wink:

W Tesco ? :polew: Nie lepiej oscypka po drodze było kupić ? :naughty:

no właśnie nie lubią bo nie wiedza co dobre :wink:

Opublikowano

Dziś około 13:00 w KRK na Królewskiej chyba nr 27 pod salonem Plusa czarne b7 S-line w avancie blachy PO i ramki :hi:

nr 57. jam to byl ;)

Opublikowano

10:05 Trzastek i jego 3.2 FSI V6 na Brożka :naughty:

Opublikowano

Trzastek chwile przed Pablo na Nowohuckiej , trąbie a gość nic....ale fakt mógł nie poznać bo auto moje że tak powiem nie grzeszyło czystością :)

Opublikowano

B7 czarny KR....PS inwalida :naughty: Bonarka

Opublikowano

Nie koniecznie inwalida, niepełnosprawni też mogą na niebieskim stawać...

Opublikowano

Nie koniecznie inwalida, niepełnosprawni też mogą na niebieskim stawać...

no tak :naughty:
Opublikowano

Tak Panowie to byłem ja :decayed::decayed::decayed:

Cuber - trąbienia mogłem nie słyszeć bo zagadany przez głośnomówiący byłem :grin:

Opublikowano
Dziś około 8.10 na ulicy Sienkiewicza czarne B7 Avant na ramkach Kr 33.. :wink: i ok 17.15 na rondzie matecznym srebrne B5 Avant też na ramkach Rkr 68... :wink:

Jeśli chodzi o B5 to ja. Również pozdrawiam :wink:

Opublikowano

Jeśli chodzi o B5 to ja. Również pozdrawiam :wink:

Jechaliśmy praktycznie jeden za drugim aż do Brzeska tylko że ja firmówką.. :wink: