ranyjulek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Waski 14:35 Bonarka parking karny ku... za chu.... parkowanie ) Kto ma audi ten może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 nie dziwcie sie Wąskiemu jak sie ma 3 w żyle to nie zawsze wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Waski 14:35 Bonarka parking karny ku... za chu.... parkowanie ) Chętnie odstąpie tego z mojej szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Waski 14:35 Bonarka parking karny ku... za chu.... parkowanie ) [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 17:32_________________________________________________ waski na kawe do bonarki jezdzi [br]Dopisany: 30 Grudzień 2011, 16:32_________________________________________________z coffehaven :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 31.12.2011 ok. 12:30 granatowe B5 avant SGL xxxxx - Olcza, Zakopane ładnie buczało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 31.12 około 11 czarne b6 avant pod realem w sączu. kierowca wyjeżdżał tuż za mną i na krzyżówce zjechał na sąsiedni pas w kierunku krynicy i dopiero wtedy zauważyłem logo klubu na tylnej szybie w lewym dolnym rogu(nie jestem pewien na 100% ale to chyba była stara b6 Młodego?) dziś o 13 Adas25 spacerujący sobie chodniczkiem w kierunku bulwaru Narwiku. adaś szedłeś do biedronki po noworoczny zapas piwa? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 dzis, ok 9- 9.30 gruszka na skrzyzowaniu - malborska z łuzycka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 dzis, ok 9- 9.30 gruszka na skrzyzowaniu - malborska z łuzycka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Przed chwilą Cuber Nowohucka 19:18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Teraz czyli 19:30 mogliskie, b7 lenox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Teraz czyli 19:30 mogliskie, b7 lenox? Si Wczoraj o 19:30 rondo mogilskie gruszka w wymiataczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszD Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Dzisiaj na zapchanym parkingu w Białce Tatrzańskiej, B6 kolegi Wąskiego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jockn Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 wczoraj na lubomirskiego jak dobrze dojrzałem a6 kra...385 czy jakoś tak na ramkach klubowych, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dzisiaj na zapchanym parkingu w Białce Tatrzańskiej, B6 kolegi Wąskiego;) ale tylko 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dzisiaj na zapchanym parkingu w Białce Tatrzańskiej, B6 kolegi Wąskiego;) ale tylko 5 min Pojechal oddac karnet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Dziś o 7 rano koło ronda w brzesku pod galerie skręcało srebrne b5 sedan KBR na ramkach klubowych. Songo a w lewym dolnym rogu klaczek był takim B6.[br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 18:46_________________________________________________A dziś wracając z krakowa srebrne b5 KBC z naklejką klubową na klapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Songo a w lewym dolnym rogu klaczek był takim B6. wiem wiem pisał mi że kojarzy to spotkanie A dziś wracając z krakowa srebrne b5 KBC z naklejką klubową na klapie. hehe to był zapewne mój stary cypisek , teraz jeździ nim piotrek z rajbrotu a widziałes go na tej trasie bo pracuje w łapczycy ale on nie należy do klubu(moja naklejka pozostała) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 No właśnie w Łapczycy wyjezdzał z drogi koło tego zakladu wulkanizacyjnego powiem Ci że full tuning :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 dzisiaj Cuber pod skarbówką na wadowickiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 dzisiaj Cuber pod skarbówką na wadowickiej wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi