Radekst Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Okolo pol godziny temu srebrny sedan B5 na parkingu pkp, machnalem Ci na rondzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezex Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 dziś koło godziny 14 granatowy avant B6 na ramkach na Skrzyneckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumel Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dziś około 17 srebrny avant B6 na ramkach na autostradzie przy wjeździe do Krakowa od strony Rzeszowa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 wczoraj okolice godz.17 ul.halszki ,widziany david_n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 dziś miejscowość Trąbki czarne B6 przodek S-line rej KWI chyba 1..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 wczoraj okolice godz.17 ul.halszki ,widziany david_n :hi:niestety Cie nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 DZISIAJ koło 10:15 PABLO zapitalał z tischnera w brożka, pewnie do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 DZISIAJ koło 10:15 PABLO zapitalał z tischnera w brożka, pewnie do roboty Pozdro:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Wczoraj B7 zaparkowane na Sebastiana w okolicach nocnego przy Gertrudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruks Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 W środę B7 Avant KMY przy Zakopiańskiej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dzis w krynicy na slotwinach kolo 10 Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dzis okolo 11 za salonem lazienek kolo Zakopianki A4 B6 Avant KWI na klubowych ramkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dzis okolo 11 za salonem lazienek kolo Zakopianki A4 B6 Avant KWI na klubowych ramkach to B6 widziałeś a mnie nie ? heheheh To kolegi z firmy obok B6 S-line który bedzie zaraz na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dzis okolo 11 za salonem lazienek kolo Zakopianki A4 B6 Avant KWI na klubowych ramkach to B6 widziałeś a mnie nie ? heheheh To kolegi z firmy obok B6 S-line który bedzie zaraz na sprzedaż Nie dziwię się naoglądał się Twojej B8 to chce zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dzis okolo 11 za salonem lazienek kolo Zakopianki A4 B6 Avant KWI na klubowych ramkach to B6 widziałeś a mnie nie ? heheheh To kolegi z firmy obok B6 S-line który bedzie zaraz na sprzedaż Patrzylem na auto, a nie na drivera . Kompletnie sie Ciebie bym nie spodziewal w starym (ale jarym) B6:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 nie chodziło mi o mnie i drivera lecz że 50 metrów od niej stała moja Audiola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dziś w Limanowej pod szpitalem A4 B5 sedan po lifcie TDi w morskim kolorze ok. godziny 14stej - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaykel Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzisiaj około 15:30 Świątniki Górne srebrne B6 z czarną maską o ile mnie wzrok nie mylił Pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzis w tarnowie przed 10 na ulicy krakowskiej kolega na klubowych ramkach z reklama Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwas1992 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 wczoraj około godziny 10,30-11,30 okolice Bonarki KR573HJ dzisiaj około 22 rondo Grunwaldzkie avant RLSW281 chyba zaśnieżoną tablicę miał jakaś para i skręcali w strone ronda Matecznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi