Adik Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Nie mam takiego spojlera na handel - trzeba szukac na allegro ale ceny sa chore... W RS4 B5 tez jest spojler na klapie bagażnika i lampa stopu wymienia sie na zewnątrz... Jak by co mam taka lampe stopu na sprzedaż do B5-tki. A spoilera nie masz ;-) ? Naciapane z bagaznika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dziś ok 18 widziane audi a4 b5 srebrna na ramkach klubowych rej TKA...na centralnej pod punktem EM-1 Nieruchomości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dzis około 17:30 widziałem na krajowej 7 w Miechowie czarna A4 B6 avant na klubowych ramkach (rej. KMI...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Waski przed chwila na Podbipiety ;-) Naciapane z bagaznika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Cuber rano tam gdzie zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KULARESKO Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dziś ok 18 widziane audi a4 b5 srebrna na ramkach klubowych rej TKA...na centralnej pod punktem EM-1 Nieruchomości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jarek u mnie na osiedlu B8 wczoraj o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Czarne lub granatowe B8 sedan Rej. KN????? widziane w miejscowośći Jurków na trasie do Nowego Sącza Pozdrawiam kierowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Waski przed chwila na Podbipiety ;-)Naciapane z bagaznika ... mały ten Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dziś granatowe B5 na czarnych kołach w hurtowni motoryzacyjnej pod Skawiną ok 11:00. Pzdr:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Waski przed chwila na Podbipiety ;-)Naciapane z bagaznika ... mały ten Kraków E tam mały. Po prostu jeździcie tymi samymi drogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iszek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 tomasz_gti miejscowosc Tymowa okolice godziny 15:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 tomasz_gti miejscowosc Tymowa okolice godziny 15:wink: zgadza sie jechałem tam wtedy ale ciebie nie widziałem:wink: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iszek Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 bylem bez samochodu podnioslem reke kolo skrzyżowania na iwkowa:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 bylem bez samochodu podnioslem reke kolo skrzyżowania na iwkowa:wink: a to się zgadza:decayed: teraz już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 we czwartek widziany na deptaku w krynicy ok 15. czyja to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 czyja to? Chodzi Ci o dziewczynę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 czyja to? Chodzi Ci o dziewczynę??? ją akurat znam:naughty::naughty:hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 OGR tam gdzie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 OGR tam gdzie zawsze Chyba jeszcze spałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi