Shadow Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Shadow przyfilowany na parkingu Gkrakowskiej ok 12;55 rozglądałeś się za najbrudniejszym autem w Krakowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 minąłeś mnie i nie zareagowałeś na gwizdanie heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 minąłeś mnie i nie zareagowałeś na gwizdanie heh Gdybym usłyszał szuranie wahaczem to bankowo bym ogarnął o co chodzi Następnym razem będę czaił czy ktoś na mnie nie gwizda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djchester Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) czwartek 9 października widziałem srebną b5 z ramkami klubowymi, z reklamą na tylnej szybie na ulicy klasztornej, często siętam mijamy. o godzinie 17.20-30 Pozdro Edytowane 13 Października 2014 przez djchester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeczek19 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Dzisiaj przed 22, autostrada Tarnów -> Kraków, czarne b7 avant na KRA.. czyje to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dzisiaj okolo 13:45 Audi a4 b5 sedan na ramkach klubowych pod stacją Statoil na Al. Jana Pawła II 200 . Pozdro dla Kierownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Dziś o 13:30 pod U2 na AGH A4 B5 rej SM 456** Wyciekło z miski olejowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriega Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Tesco, ul Wielicka dziś około 9 rano Audi A4 B5 Ciemna zieleń na czarnych matowych felgach 18, pozdrawiam kierowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMS Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Dzis 9:30 w bochni na przejezdzie kolejowym czarny avant na klubowych ramkach KR. Ja jechalem firmowym czerwonym iveciem w przeciwna strone. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dzis 9:30 w bochni na przejezdzie kolejowym czarny avant na klubowych ramkach KR. Ja jechalem firmowym czerwonym iveciem w przeciwna strone. Pozdrawiam. Coś więcej? Avant? Ale jaki? Audi 80?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMS Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 a4 To faktycznie, rozjasniles temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMS Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 a4 b6 awant kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Wczoraj ok. 20:30 na moście kotlarskim czarne A4 B7 KR 339** - jesli dobrze pamiętam to lennox Tam to chyba można jechać < 150 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Wczoraj ok. 20:30 na moście kotlarskim czarne A4 B7 KR 339** - jesli dobrze pamiętam to lennox Tam to chyba można jechać < 150 km/h Bez przesady miałem max 120 Wiesz - to ostatnie podrygi, bo za chwilę nie będzie trakcji brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Wczoraj ok. 20:30 na moście kotlarskim czarne A4 B7 KR 339** - jesli dobrze pamiętam to lennox Tam to chyba można jechać < 150 km/h Bez przesady miałem max 120 Wiesz - to ostatnie podrygi, bo za chwilę nie będzie trakcji brak Niestety wiem co czujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 7:24 Łagiewniki pozdro dla bardzo skupionej kierowniczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ogr dziś rano na czerwonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ogr dziś rano na czerwonym Hmmmmm, a jom Cię nie widział ;-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ogr dziś rano na czerwonym Hmmmmm, a jom Cię nie widział ;-/ w lusterko wsteczne czasem należy spojrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi