Wąski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Kenzi dzisiaj kolo arki okolo 15, obtrabiony ale chyba nie zajarzyl o co chodzi Waski, minute temu (21:20) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Waski w Zabierzowie ;-) Naciapane z kanalu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 czarne b7 awant KLI..888 dzisiaj ok 13.00 jechał od Limanowej w strone Klęczan .ramki klubowe były.kto to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wczoraj w Zatorze na spocie widziany OGR i Dżekson i jeszcze parę autek klubowych ale niestety nie kojarzę nicków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugi Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dziś ok. 7.20 na Mogilskiej czarne b5 sedan z klubowymi ramkami. Złapały Cię światła przy Cystersów. Ładnie sie fura błyszczy. Ja jechałem obok, po torach;p Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wczoraj w Zatorze na spocie widziany OGR i Dżekson i jeszcze parę autek klubowych ale niestety nie kojarzę nicków Trochę ludu było ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wczoraj w Zatorze na spocie widziany OGR i Dżekson i jeszcze parę autek klubowych ale niestety nie kojarzę nicków Trochę ludu było ;-) Tak jest zgadza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Dziś ok. 7.20 na Mogilskiej czarne b5 sedan z klubowymi ramkami. Złapały Cię światła przy Cystersów. Ładnie sie fura błyszczy. Ja jechałem obok, po torach;p Pozdrawiam jak na 18-stkach to chyba ja Pozdrówki Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wczoraj w Zatorze na spocie widziany OGR i Dżekson i jeszcze parę autek klubowych ale niestety nie kojarzę nicków Trochę ludu było ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Wczoraj w Zatorze na spocie widziany OGR i Dżekson i jeszcze parę autek klubowych ale niestety nie kojarzę nicków Trochę ludu było ;-) Twoja fota?Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Niestety nie ale jest więcej jakby ktoś chciał. https://plus.google.com/photos/102722721265597656295/albums/6141795154335649921 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 dziś upolowana w miejscowości Krynica-zdrój czarna b8 KN 52*40 . stałem kilka metrów za Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wczoraj w Zatorze na spocie widziany OGR i Dżekson i jeszcze parę autek klubowych ale niestety nie kojarzę nicków Trochę ludu było ;-) kolega nic nie mówił Ramzes jak jechał do mordoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Pozdro dla Kierownika A4 B6 Sedan na ramkach klubowych o rej KPR....dziś około 14 na bieńczyckiej w strone ronda kocmyrzowskiego. Fajną masz tą Audice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppierro Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Przed chwilą srebrny Avant B8 1.8T na KR 767YC Jechałem za tobą od Mogilskiego Dawno nie zaglądałem tu... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur2910 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 dziś upolowana w miejscowości Krynica-zdrój czarna b8 KN 52*40 . stałem kilka metrów za Tobą Tez Byłem widzialem ją a ja mam KNS 69**6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian475 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Dzisiaj okolo 19 w pizzeri paolo w kryspinowie piekny niebieski kolor b6 na klubowych ramkach, stalem obok bez zaślepki zderzaka:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzi Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dzisiaj okolo 19 w pizzeri paolo w kryspinowie piekny niebieski kolor b6 na klubowych ramkach, stalem obok bez zaślepki zderzaka:). , widziałem twoją furkę jak wychodziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dzisiaj okolo 19 w pizzeri paolo w kryspinowie piekny niebieski kolor b6 na klubowych ramkach, stalem obok bez zaślepki zderzaka:). , widziałem twoją furkę jak wychodziłem Kenzi, Ty czasem nie jeździsz Soltysowska czasem około 16?Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzi Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Raczej Nowohucką, czasem wbijam w Sołtysowską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi