OGr Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Raczej Nowohucką, czasem wbijam w Sołtysowską Tak mi się zdawało ze widuję Cię na Soltysowskiej :-)Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Wczoraj czarny avant na Kocmyrzowskiej z pudełkiem na dachu. K.....KL o ile dobrze zobaczyłem. Pozdrowionko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Dziś najpierw w Skawinie ok 13 czarny Avant B7 S-line (ładniutkie auto) na krakowskich blachach z klubowymi ramkami a potem to samo auto po 15 na Jugowickiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroo1991 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Dziś widziane b6 avant, na rybitwach, obwodnicy, wielickiej, kolor o ile się nie mylę LZ5F sprint blue kolor i pakiet robi wrażenie rejestracje indywidual. Interesuje mnie wygląd w środku, skoro na zewnątrz taki piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 wczoraj w Zielonkach ok 16:05 kierownik z czarnej b6 avant który to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dziś widziane b6 avant, na rybitwach, obwodnicy, wielickiej, kolor o ile się nie mylę LZ5F sprint blue kolor i pakiet robi wrażenie rejestracje indywidual. Interesuje mnie wygląd w środku, skoro na zewnątrz taki piękny z tego co wiem to nie z klubu kolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dziś najpierw w Skawinie ok 13 czarny Avant B7 S-line (ładniutkie auto) na krakowskich blachach z klubowymi ramkami a potem to samo auto po 15 na Jugowickiej auta nie poznajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Wczoraj w Zatorze na spocie widziany OGR i Dżekson i jeszcze parę autek klubowych ale niestety nie kojarzę nicków Trochę ludu było ;-) kolega nic nie mówił Ramzes jak jechał do mordoru Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Fantomas 7.50 który nie patrzy w lusterka /światła do skrętu pod gabinet/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Dziś ok 13 Kularesko na centralnej w strone sołtysowskiej. Zatrąbiłem ale niewiem czy slyszałeś.. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X18XET Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 W okolicy Fiołkowej nieraz widuję turkusowe (LY7R ?) B6 z Air-Ride'em, leżące na brzuchu. Nigdy nie mam czasu, żeby się zatrzymać i oblookać ramki, albo zrobić fotkę . To ktoś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Zapewne Dzekson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiJestBogiem Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dziś ok 13 Kularesko na centralnej w strone sołtysowskiej. Zatrąbiłem ale niewiem czy slyszałeś.. Pozdro Slyszalem slyszalem Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jockn Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Pozdro dla kierującego czarnym sedanem b8 na rej KWI na klubowych ramkach wczoraj o 19.....jechałem za Tobą z nowosądeckiej w wielicką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj112 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Dzisiaj po 17 zielony sedan na KNS i klubowych ramkach. Zderzak s4 i czarne felgi. Pozdrowienia dla kierownika, jechałeś w stronę Jurkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Czarny Avant b7 widziany dziś w Skotnikach ok 8. Auto po mały wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Na Mogilskim 7.40 czarne B7, ale nie poznalem [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Wąski wczoraj kolo 17 przy Dywizjonu 303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SharkS Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Wczoraj a mianowicie pare godzin temu ok 19.... A4 B5 sedan TAXI na ramkach klubowych na basztowej a druga A6 c5 czarna również na ramkach klubowych na parkingu na Iwony Borowickiej koło lubicza...też koło 19 Pozdrawiam Kierowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Wąski wczoraj kolo 17 przy Dywizjonu 303 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi