Gość Trzeniu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Trzeniu zakopiańska po 16:00 BP Pablo zakopiańska po 16 BP ze swoim jednym i oryginalnym tekstem : coooooooooo tammmmmmmmmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 17:45 PABLO odpalający fajke na Aleji Pokoju, a kilka aut za nim granatowy Vw Touareg na 20' albo nawet 21' felgach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 zieluch dzis około 19.00 pod akademikami na skarżyńskiego o mało co by mnie na skuterze przejechał i nie wiem czy poznał ze to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 zieluch dzis około 19.00 pod akademikami na skarżyńskiego o mało co by mnie na skuterze przejechał i nie wiem czy poznał ze to ja poznał bo już opowiadal o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 16:57 Cuber Cabrio na ul. Zamoyskiego jechał w stronę komisariatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ok 7:25 na Westerplatte Trueogre podążający w stronę dworca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 zieluch dzis około 19.00 pod akademikami na skarżyńskiego o mało co by mnie na skuterze przejechał i nie wiem czy poznał ze to ja poznał bo już opowiadal o tym to moze celowo chciał psa rozjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Cuber = lans i te włosy i ten wiatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Waski dzisiaj buszowal rozneglizowany i nawigowal Go Krzysi Holowczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Waski dzisiaj buszowal rozneglizowany i nawigowal Go Krzysi Holowczyc ew. Marzenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Waski woli Mikołaja ;p Tytus na nowohuckiej, trabilem ale za bardzo zlansowany byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 zieluch dzis około 19.00 pod akademikami na skarżyńskiego o mało co by mnie na skuterze przejechał i nie wiem czy poznał ze to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Tytus na nowohuckiej, trabilem ale za bardzo zlansowany byl Widziałem czarnego avanta w lusterku i właśnie się zastanawiłem kto to był... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Tytus na nowohuckiej, trabilem ale za bardzo zlansowany byl Widziałem czarnego avanta w lusterku i właśnie się zastanawiłem kto to był... pozdrawiam Jak widziałeś w lusterku światła jak by objawienie Jezusa to długo się nie trzeba zastanawiać kto to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Tytus na nowohuckiej, trabilem ale za bardzo zlansowany byl Widziałem czarnego avanta w lusterku i właśnie się zastanawiłem kto to był... pozdrawiam Jak widziałeś w lusterku światła jak by objawienie Jezusa to długo się nie trzeba zastanawiać kto to Nie jesteś na czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 przyznać sie kto był dzisiaj w bonarce koło 15 parking podziemny- granatowy avant b5 na ramkach klubowych kr...... jarko Twoje to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Nie, to nie ja Generalnie to odkąd pracuje w icarze to tylko 2 razy byłem w bonarce... GK, GK, Plaza, M1, Zakopianka - non stop :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 tak myślałem bo Twoje bym poznał...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Mam troche zamazana pamiec z ostatnich dwoch dni, ale wczoraj ok 17:30 widzialem ciemne B6 avant chyba KNS na drodze od 75 w kierunku na Gródek na klubowych ramkach pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 tak myślałem bo Twoje bym poznał...... Pewnyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi