sirek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich serdecznie jestem nowym posiadaczem audi A4 TDI 1.9 i proszę was o informację bo muszę wyjąć turbinę i dać ją do regeneracji, w tym warsztacie powiedzieli , za wyjęcie 250 zł może sam to zrobię .Proszę o jakieś informację i fotki czy jest potrzebny kanał ?
Tommy Gun Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jaki silnik - afn, 1z, ahu ?? Do afn musisz mieć kanał - problemem jest łapa podtrzymująca turbo oraz dwie śrubki mocujące rurkę powrotną oleju. W 1z ahu można to zrobić bez kanału. 250 zł to jakieś nieporozumienie, ktoś chce ewidentnie zarobić. W normalnym warsztacie wyjęcie turbo kosztuje 50zł.
sirek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To jeszcze nic w drugim chcą 300 zł plus regeneracja 1200 zł jeśli będzie trzeba regenerować wszystko , to lipa jeśli jest potrzebny kanał to 200 zl w błoto . A jeszcze jedno bo kolega też ma podobny problem ale w A 3 TDI 110 K też pewnie kanał trzeba ? no to sobie z kolegą kupiliśmy auta chodzi mi o a3 tdi 1.9 Ahf silnik
Tommy Gun Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Sprawdź na wlepce bagażnika jakie masz oznaczenie, albo zrób zdjęcie silnika. Będzie łatwiej
marjon Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 daj maila na pw, wysle Ci cały opis ze zdjeciami i szczegółami:wink:
Pawelkiwi Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Tommy Gun : Pokaż mi jak to mówisz warsztat w którym za wyjęcie turbo biorą 50,00 zł ?
st4yKool Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Warszawa - wyjecie 50, czyszcxenie 200, wlozenie 50.. mowa o turbine ofc )
KrzysiekA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jak uszczelki w cenie to w 150 max za usługę bym się zgodził
sirek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Koledzy a w Audi AHF silnik 1.9 TDI 110 K też trzeba kanał ?
Frimuś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dlaczego do wyjecia turbulum w afn-ie kanał potrzeba? Ja wymienialem na trasie pod chmurka jak mialem awarie Co fakt z kanałem bylo by lypiej.
marjon Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ja podniosłem prawa strone auta na lewarku ile sie dało i wszedłem pod auto i dało rade bez kanału:wink:
maniekaudia4 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 1200 zł regeneracja ? polecam tego sprzedawce u nich regenerowałem niedawno swoją zrobiłem jak narazie 5000 km zero problemu sprawdzałem luzy na wirniku i brak jakichkolwiek robią na dobrych zamiennikach Mellet, a nie na jakiejś chińszczyźnie jak większość zakładów Przedmioty użytkownika turbo-serwis - 1.9 tdi - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do AFN kosztuje u nich 699 pln, ale musisz w ciągu tygodnia odesłać starą turbospreżarke
roman_tyk Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 1200 zł regeneracja ? robią na dobrych zamiennikach Mellet, a nie na jakiejś chińszczyźnie jak większość zakładów ale przeciez Mellet to tez Chinol
maniekaudia4 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 1200 zł regeneracja ? robią na dobrych zamiennikach Mellet, a nie na jakiejś chińszczyźnie jak większość zakładów ale przeciez Mellet to tez Chinol raczej melett jest z Wielkiej Brytanii tutaj jest opisane Strona główna
Rekomendowane odpowiedzi