Przemek0922 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam. Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na ten zlot ??
WhyMe? Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Trochę daleko Szybciej na lawecie zajadę jak na glebie
Gość Edyta Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 czy ja wiem czy warto ja mam blisko to zawsze moge skoczyc, ale jechac cala pl, a maja ci cos ukrac to tak nie za bardzo, a z roku na rok coraz gorzej:facepalm: no niestety, ale nie da sie ukryc
Dev Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Byłem kilka razy, z roku na rok coraz gorzej. Dwa lata temu ukrecilem jednemu kondonowi torbę bo ściągał z aut emblematy
wladi Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Ja pewnie pojadę na jeden dzień zajrzeć pojedziemy tylko tym razem ty kierujesz cwaniaku Spoko teraz jedziemy moim nie będzie wstydu:decayed:
wladi Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Ja pewnie pojadę na jeden dzień zajrzeć pojedziemy tylko tym razem ty kierujesz cwaniaku Spoko teraz jedziemy moim nie będzie wstydu:decayed: e no wstydu niebyło ale browarów sie ochlałes na moje konto :grin: no kuźwa ktoś musiał godnie reprezentować Polskę północną:decayed:
Gość Edyta Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Ja pewnie pojadę na jeden dzień zajrzeć pojedziemy tylko tym razem ty kierujesz cwaniaku Spoko teraz jedziemy moim nie będzie wstydu:decayed: e no wstydu niebyło ale browarów sie ochlałes na moje konto :grin: no kuźwa ktoś musiał godnie reprezentować Polskę północną:decayed: te te te a ja to co:facepalm:
wladi Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Edyta Ty jadłaś pizze ja widziałem jak Ty młuciłes i tylko ale dobra ale dobra Cicho.....
Gość Edyta Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Edyta Ty jadłaś pizze ja widziałem jak Ty młuciłes i tylko ale dobra ale dobra Cicho..... sie wydało ale najpierw jaki 'niedostepny' i nie nie:grin:
wladi Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Ja tak zawsze lubię kiedy kobiety mnie proszą na kolanach...:polew:
Gość Edyta Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Ja tak zawsze lubię kiedy kobiety mnie proszą na kolanach...:polew: nie wnikam w to co lubisz
Bieniek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Opublikowano 1 Czerwca 2014 To jak juz sie spora ekipa wybiera to moze zrobic sektor odgrodzic sie jakos i wynajac kibelek??
Rekomendowane odpowiedzi