marajan Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Siema! Szukam juz jakis czas informacji na temat wydechu do 1.8T Q w a4 b6 sedan ale to nie taki prosty temat jak widze.. Przepalilo sie u mnie w "kroczu" przed wejsciem do srodkowego. Znacie jakieś sklepy, najlepiej internetowe gdzie znajde taki tlumik w dobrej cenie? Ewentualnie moze jakies "pseudo sportowe" zamienniki ktore dadza troche lepszy dzwiek. Nie chce przerabiac calego ukladu jak narazie.
marajan Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Raczej mały wybór tam jest. Wolal bym kupić nowy i mieć pewność ze wytrzyma te parę lat..
Someonik Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 no na allegro gdzieś mi taki wczoraj śmignął
wampir Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ale co Ty gadasz, przecież tam tylko obudowę może trochę zlapac, jak nie amb to szukaj bfb albo bex. Nie cuduj...
marajan Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Szukam takiego aby dało się używać.. Nie koniecznie z AMB... To nie produkują zamienników?
dracus6662 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 ciekawy temat środkowego tłumika za kilka miesiecy pewnie będe też musiał się rozgladać bo już najpiękniej nie wygląda ale gdzie to to dorwać jak patrzyłem u mnie to końcowe były zmieniane raczej wygladaja b. ładnie ale ten srodkowy to tak nie specjalnie i są skręcane ze srodkowym , a w oryginale chyba nie
wampir Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 To nie jest Opel żeby wymienić co kilka lat tłumiki W mojej B5, która miała naście lat oprócz nalotu rdzawego nic się nie działo. Na bank masz ori tłumiki w swojej B6.
dracus6662 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 No to spokojniej już do tego podchodze bo myślałem że to jakaś kombinacja tam , ale skoro mówisz że tak w ori jest .
marajan Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2014 U mnie też jest oriale co z tego jak się to krocze posypało i dmucha jak z farelki
wampir Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Matko, to jedz do kogoś kto Ci to zadoawa za 3 dychy. Ja tak zrobiłem.
MAT1000 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Kup sobie oryginalną używkę w dobrym stanie, pomaluj srebrzanką i posłuży dłużej niż zamiennik.
jacek70 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Podbij do tłumikarza , on Ci powie o kondycji twojego tłumika. Jeśli wymiana , to lepsza ori używka niż nowy zamiennik . Ori wytrzyma 15 lat lub więcej (mnie wytrzymał 16 ) a zamiennik 2 do 3. Wybór należy do Ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi