wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Graty zakupu wypas ma .ADS a co to jest Grzesiu musisz mi dać instrukcje co do kilku gratów :arrow2:http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/odblokowanie-audi-drive-select-323249/index4.html#post4182225 jak masz webasto to i wentylacja jest na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 I nic więcej nie napiszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Graty zakupu wypas ma .ADS bo chyba to nie literówka i tak sie cieszysz z ABSu :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Drzwi bez ramek cieszą jak małego dziecka lizak ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- Graty zakupu wypas ma .ADS a co to jest Grzesiu musisz mi dać instrukcje co do kilku gratów :arrow2:http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/odblokowanie-audi-drive-select-323249/index4.html#post4182225 jak masz webasto to i wentylacja jest na lato webasto jest - jeszcze jakiś pilot mi do tego dali - najpierw myślałem że to od TV Grzesiu - i od razu pytanko - w DE TV śmigało a w PL brak obrazu - coś tam się przestawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 q.wa a juz taki zmeczony byl... TV nie bedzie dzialalo dopoki nie oplacisz abonamentu u Ojca Rydzyka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 TV Tuner u nas nie bedzie dzialac , nie wiem jaki masz ale pewnie hybryde Temat trza rozkminić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Mpeg-2 jest w Niemczech i raczej nie da sie przestawić na mpeg-4 przerabiałem to w b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 ladna graty czekam na mody ... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Fajna ... biała jak moje felgi ... delikatnie ściemnić szybki ... może w końcu wpadnie Vossen a nie Rotor i będzie mega kosa Taka moja wizja ... Co do polskiego TV to kolega Pocas chyba dał rady bo w temacie swojej A5 ma fotke TV na kanale TTV więc ma polskie kanały lub coś pokombinowane inaczej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 gleba fuj grill fuj lampy fuj koła - mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 gleba fujgrill fuj lampy fuj koła - mogą być Fotka wklejona z powodu felg a nie lamp czy gleby ale mi się mega podoba .. i też biała więc podgląd dobry brakuje tylko drzwi dodatkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Piękne A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Bingo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Graty furki, ładnie się to prezentuje ale tak jak przedmówcy pisali, wsadź coś innego niż rotor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Piękna! Gratki Mirku. A czemu jej nie wziałeś na tych 20 jak stała? Czyli wracasz do takich felg jak mam a Ty miałeś chwilę w B8? Masz foto jak wyglądała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Fajny furacz, kolor na + teraz zicel, koła i heble sobie z B8 przełóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 a masz jakieś zdjęcie jak stała na 20 ?? Bardzo ładna a5 pewnie jakieś mody wpadną niebawem ;o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No no piękna fura! Spóźnione 100lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 zmiana zdecydowanie dla mnie na duży plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi