miron78 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 bo miejsca w nadkolach dużo a nie chciałem robić stożka z opony - chciałem trochę przykryć rant i chciałem mieć zapas jak za jakiś czas coś mnie najdzie i będę wsadzał felgę 10,5' a co najważniejsze - nie lubię jak na nowoczesnym aucie jest naciąg opony jak na golfie II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMjEd Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 bo miejsca w nadkolach dużo a nie chciałem robić stożka z opony - chciałem trochę przykryć rant i chciałem mieć zapas jak za jakiś czas coś mnie najdzie i będę wsadzał felgę 10,5' a co najważniejsze - nie lubię jak na nowoczesnym aucie jest naciąg opony jak na golfie II Rozumiem. Mimo to bardzo ładnie to wygląda. Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 po za tym nie aż takie szerokie bo tylko 10mm różnicy - standard do A5 265 a teraz jest 275 jak w RS5 czy RS4 Kapeć jest szeroki to fakt - tyłek wygląda groźnie nie ukrywam a przy okazji jestem miło zaskoczony bo myślałem że tą szerokość już odczuję na kierownicy lub w prowadzeniu a tym czasem brak odczuwalnej różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaMjEd Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jak dla mnie to już te moje 255 są za szerokie. Ale ja mam felgi 8.5" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Piekna głebia tych felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Piekna głebia tych felg no piękna - głowę da się wsadzić a da się zrobić jeszcze większą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dobrze siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 a ja już czekałem na komentarz "koza" - "małe heble" - "zmień kolor zacisków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Teraz to pasuje jakis ładny ( większy) zacisk wrzucic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Muszę to do mnie przymierzyć, bo chodzą mi po głowie takie parametry na następny sezon a ja już czekałem na komentarz "koza" - "małe heble" - "zmień kolor zacisków" Stary jesteś to nie będziemy Ci takich rzeczy pisać bo w Twoim wieku nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Hamer u mnie jeszcze jest miejsce - spokojnie wejdzie przy 10' ET30 lub nawet 25 Ten drugi wzór nad którym się zastanawiałem i który ewentualnie w 19 kupię na zimę (tą lub następną) występuje właśnie o parametrach 19 lub 20 cali 10' ET25 - masakra To co mam teraz jest mega ideałem do jazdy na co dzień - pakujesz autko po dach - zabierasz 4 osoby na pokład i nie ma prawa nic obcierać - wystają o 6mm więcej od Rotorów z RS5 Edytowane 18 Października 2014 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 No widzisz, do A4 byś miał problem to upchać. Zresztą bardzo dobrze że pozbyłeś się tych brzydkich rotorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 do A4 9' ET26 nie da się wsadzić a co dopiero coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ładnie to siedzi. W takich parametrach to musi wyglądać na żywo obłędnie. Sam myślałem nad tym wzorem ale ostatecznie wziąłem nieco inne, węższe ramiona i ofc też inne parametry bo to w końcu do B7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Na zdjęciach rzeczywiscie słabo widac bo rotor mi sie bardziej widział , No ale ocenimy w BT mam nadzieje na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dziadek - jak wiesz byłem obłędnym fanem ROTORA o czym może świadczyć posiadanie 4 kpl. rotorów a ostatecznie zmiana auta po to aby stać się posiadaczem rotora z RS5 której to nie dało się upchać do A4. Wykonana jest perfekcyjnie, efektowanością powala co do wytrzymałości można powiedzieć że jest pancerna ale obecna pod względem spasowania z autem i efektowaności w wyglądzie po prostu ją miażdży jeszcze kilka foto które jakoś tam wyszły - teraz przydał by się ktoś ze sprzętem i umiejętnościami do jakiejś profi sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Miron jest wklęsłość ale co z głębią wygląda piknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 te zaciski szpeca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Gibons - takie zadanie większości osób na forum Zaś większość laików co mnie aż zdziwiło zwraca na to uwagę ale jako pozytyw - dziś miałem chyba z 3 sytuacje gdzie ktoś oglądał felgi, podobały się po czym zwrócił uwagę na zaciski komentując "fajnie te czerwone zaciski wyglądają" Nie wiem czym i kiedy to niemiec malował ale jak narazie farba ani nie schodzi ani swojego koloru nie traci więc na razie nic z tym robił chyba nie będe - zobaczymy - może zima i sól zrobią swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 ładna fela lepsza niż rator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi