Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Mironowóz cz.V - A5 Sportback 3.0tdi 2 x s-line SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też jestem tego zdania :decayed:

Ps. Twoje też będą ....

Opublikowano

super - ale do tych 2 kolorowych im dużo brakuje - o tym że przydały by się do 4 drzwiówki nie wspominając

ciekawe czy to te same czy nagle tyle ich na allegro

http://allegro.pl/audi-a5-s5-8t0-sportback-5d-tapicerka-fotele-skora-i5231304744.html

ciekaw jestem jak by na żywo wyglądały

chyba że ktoś kupił i sprzedaje drożej :decayed:

http://allegro.pl/audi-a5-s5-8t8-individual-sportback-fotele-kanapa-i5142655555.html

Opublikowano

Na bank to samo.... cena 3K była mocno atrakcyjna i chcą zarobić , poza tym jakie to audi exclusive jak nie ma logo na boczkach...Co nie zmienia faktu że stan igła.

Opublikowano

a Ci pierwsi chcieli mi to sprzedać za 2700zł

Opublikowano

Trzeba było brać za taki hajs ... sam bym się zastanowił , tylko ciekawe jak kolor na żywo.

Opublikowano

no właśnie też byłem ciekaw :)

Opublikowano

Miron, zakładałeś w końcu grill od RS5 czy nie? Pasuje to do naszych przed liftów?

Opublikowano

nie - malowałem tylko seryjny i jestem zadowolony bo różnica jest duża - autko dalej jest seryjnym s-line a koszta małe

Opublikowano

I dobrze wygląda :good:

Opublikowano (edytowane)

Chciałem Wam pokazać efekt zmiany wyglądu przez ten mały detal którym było pomalowanie w połysk grila i kratek ale na foto praktycznie nic nie widać

Żeby pokazać różnicę obok musiało by stać białe A5 w seryjnym kolorze tych plastików

Na żywo jest ładnie - w dużej mierze robi to ten połysk i prawdziwa czerń a nie matowa szarość jak w przypadku ori

DSCN2223.jpg

DSCN2224.jpg

DSCN2226.jpg

Ps. muszę zmienić aparat bo mam wrażenie że nikon za 320zł nie do końca oddaje efekt :decayed:

Edytowane przez miron78
Opublikowano

fajny ten białas szukam teraz takiego dla siebie :)

Opublikowano

to ile dajsz :naughty:

moje auto możesz kupować przez telefon bez oglądania :)

Opublikowano

a chcesz sprzedać : >

Opublikowano

czasami mam takie myśli - a czasami jak na niego patrzę to sie zastanawiam na co niby miałbym zmienić - bo mega A5 mi się podoba o wersji nie wspominając

Opublikowano

czasami mam takie myśli - a czasami jak na niego patrzę to sie zastanawiam na co niby miałbym zmienić - bo mega A5 mi się podoba o wersji nie wspominając

Miron C7 w sedanie :)

Opublikowano

tylko 313ps w dieslu mnie interesuje a to ceny jak na razie od 180 tyś zł - nie wspominając już że o gorszym wypasie niż mój

Opublikowano

Muszę obadać na żywo tego grilla, mały detal a zmienia dużo w aucie ;)

Opublikowano

...to sie zastanawiam na co niby miałbym zmienić

Asiedem :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...