chudy30 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 jak dla mnie ciekawe audi a te dekory duży plus też mi się ten kolor podoba tylko dużo jest grzebania żeby dekory zdjąć w audi
tfk83 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Mi też odpwida taki kolor, w najbliższym czasie będę malował lusterka i gril w kolor LY3D tornadorod. Taki mam pomysł, nie wiem tylko co zrobić z felgą. Tak mniej wiecej będzie wyglądać Edytowane 23 Stycznia 2015 przez tfk83
chudy30 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 może być ciekawie ale te światła do jazdy dziennej out
tfk83 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Nadeszła pora aby przedstawić setup na ten sezon. Pojawiło się kilka zmian: - lusterka i gril pomalowane w czerwień Ral 3003 przed po - felgi odświeżone ( jasny grafit + wnętrza felf Ral 3003 ) i 4 nowe opony 225/40/18 Zettex HP102 - nowe kable i kondensator do CA takie porównanie - nowy i stary kabel zasilający - usunięte ledy , wstawiony regulatot DRL do świateł drogowych efekt końcowy mniej więcej taki ( na zdjęciu jeszcze są ledy - od wczoraj - brak ) Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez tfk83
PiterA4 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Pewnie na zywo lepiej ale nawet fajnie to wyszlo.smiac mi sie chce z forumowiczow z opini co do lamp ładuj bixy haha nie kazdy spi na portfelu od starego.zamiast cie pochwalic ze reanimujesz auto po so i nie kupiles lamp solarow to sie czepiaja grzbiety Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez PiterA4
rrrudy25 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 ładne autko, powodzenia wdalszych modach a... i nie zapomnij jak bedziesz grzebał z silnikiem założyc Gtb bo to teraz bardzo modne na forum
tfk83 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Silnika nie ruszam , po chipie jest to raczej szrot więc szukam pomału dawcy na swapa
PiterA4 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 czemu szrot?? tak go dojechales??
tfk83 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) aaa so Co ma oznaczać twójb komentarz, bo nie bardzo rozumiem Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez tfk83
PiterA4 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 po so czyli po poprzednim wlascicielu z za przemszy
strzelba Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jak nie lubię takich kombinacji z kolorami, Tobie wyszło to całkiem przyjemnie. Profi robota z felgami. Podoba mi się pomysł, ale mogły by być chyba ciemniejsze.Dobrze, że wyleciały ledy, teraz czas na usunięcie serducha wheel whores
booster70 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Pewnie na zywo lepiej ale nawet fajnie to wyszlo.smiac mi sie chce z forumowiczow z opini co do lamp ładuj bixy haha nie kazdy spi na portfelu od starego.zamiast cie pochwalic ze reanimujesz auto po so i nie kupiles lamp solarow to sie czepiaja grzbiety a czy bixy to taki duzy koszt ze trzeba spac na portfelu?
PiterA4 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Pewnie na zywo lepiej ale nawet fajnie to wyszlo.smiac mi sie chce z forumowiczow z opini co do lamp ładuj bixy haha nie kazdy spi na portfelu od starego.zamiast cie pochwalic ze reanimujesz auto po so i nie kupiles lamp solarow to sie czepiaja grzbiety a czy bixy to taki duzy koszt ze trzeba spac na portfelu? owszem!
booster70 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Pewnie na zywo lepiej ale nawet fajnie to wyszlo.smiac mi sie chce z forumowiczow z opini co do lamp ładuj bixy haha nie kazdy spi na portfelu od starego.zamiast cie pochwalic ze reanimujesz auto po so i nie kupiles lamp solarow to sie czepiaja grzbietya czy bixy to taki duzy koszt ze trzeba spac na portfelu? owszem! Jestes w bledzie, soczewki hella 3 to koszt 140zl o ile dobrze pamietam, ori przetwornice tez cos kolo 140, chinskie zarniki to ok 50, spray 10zl i troche inwencji tworczej, 340zl to taki majatek?
jacca90 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak kup chińskie zarniki i popal przetwornice!... bixy się robi żeby "paliło trawę" a nie żeby tylko swiecilo. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez jacca90
KrzychuEM Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Niektórym szkoda wywalić kilka stówek tylko po to żeby komuś na forum sprawić przyjemność. Wolą te pieniądze wsadzić w rzeczy, które poprawią stan techniczny samochodu.Moim zdaniem malowanie całkiem fajnie wygląda, ale emblemat powinien być najwyżej czarny. Taki mój gust.
Rekomendowane odpowiedzi