main Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Krzysiek jak moge swoje dwa grosze wsadzić to osobiście te z nowego pomysły bardziej mi sie podobaja niż te które masz teraz na aucie (efekt ogólny ok ale jakoś mi w ogóle nie leżą wzory z tymi śrubkami). z drugiej strony nie uważasz że ten wzór robi sie po tym sezonie troszkę oklepany??
Gibons Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 koło jak koło ale takie tarcze hamulcowe byś mógł zapodać hehe
kristof2009 Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Opublikowano 10 Listopada 2015 Krzysiek jak moge swoje dwa grosze wsadzić to osobiście te z nowego pomysły bardziej mi sie podobaja niż te które masz teraz na aucie (efekt ogólny ok ale jakoś mi w ogóle nie leżą wzory z tymi śrubkami). z drugiej strony nie uważasz że ten wzór robi sie po tym sezonie troszkę oklepany?? witaj! oczywiscie z toba sie zgodze wzor ala vossen juz oklepany te wirniki to byl taki przyklad tylko ogolnie zobaczymy co to bedzie dalej , czekam na wycene CAMO i sie zobaczy jak wszystko wyjdzie , ale ogolnie felgi chce zmienic czekam na 2016 i na nowe wzory pozdro
adam2285 Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 kolejne gadzety na stanie Witam.Gzdzie można zakupić taki zestawik?pozdrawiam
Kooga Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 kolejne gadzety na stanie Witam.Gzdzie można zakupić taki zestawik?pozdrawiam Czesc, znajdziesz taki zestaw na ebayu lub allegro Tu masz jeden z pierwszych linkow http://www.ebay.com/itm/RS4-Front-Chrome-Black-Euro-Grille-Fog-Vent-for-09-12-Audi-A4-S4-B8-8K-Avant-/201264022567?hash=item2edc454427:g:shEAAOSwpDdVbmd9&vxp=mtr
kristof2009 Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 siemka ja kuppowalem z allegro , a nowe kratki na ebay'u jesli ci sie nie spieszy to poczekaj bo bede sprzedawac swoj grill + nowe kratki halogenowe wszystko rs loook jeden wzor [black edition] zobacz zdjecia wczesniejsze
Piotr Czarnojan Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) a le bedziesz wołał i czy podejda do s-line??? i pdc?? Edytowane 21 Listopada 2015 przez Piotr Czarnojan
deafca Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 a le bedziesz wołał i czy podejda do s-line??? i pdc?? grill tak kratki nie
kristof2009 Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 p.s. jak dorwe w kolorze (lz7h) maske i blotniki polift + tylna klape to wtedy moje graty beda na sprzedaz czyli wszystko to co trzeba wymienic jak by ktos gdzies wiedzial o czesciach w tym kolorze piszcie, bo szukam na allegro juz 2 mce i nie maja
Piotr Czarnojan Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 no z tymi kratkami na haluny to jakas masakra do s-line
adam2285 Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Ok jak coś to jestem chętny na cały zestaw.A jak jest z czujnikami parkowania z tym grillem?
deafca Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Ok jak coś to jestem chętny na cały zestaw.A jak jest z czujnikami parkowania z tym grillem? Dostajesz 2 szt. mocowań do grilla pod pdc , oczywiście jeśli właściciel nie stracił ich
kristof2009 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) witajcie, tak jak pisalem na sprzedaz felgi axe ex20 sa juz na sprzedaz nowe fotki FOR SALE na sprzedaż takze sa opony nankang ns2 (felgi jak i opony stan b.dobry) dzis w dziale sprzedam umieszczam felgi, opony jutro lub w srode zainteresowanych priv Opony juz dostepne w dziale sprzedam/czesci/felgi.opony http://a4-klub.pl/index.php?/topic/341048-opony-nankang-ns2/ Witajcie! wszystkim happy new year!! duzo dobrego i nowych modów dla audiczek a u mnie małe zmiany na 2016 pierwszy plan nowa fela lub zmiana koloru obecnej, wybor padl na 2 rodzaje ROTI. co sadzicie o takiej feldze ROTI IND-T (tylko BLACK) LUB ROTI DUS (BLACK) Edytowane 16 Stycznia 2016 przez kristof2009
black4 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 witajcie, tak jak pisalem na sprzedaz felgi axe ex20 sa juz na sprzedaz nowe fotki FOR SALE na sprzedaż takze sa opony nankang ns2 (felgi jak i opony stan b.dobry) dzis w dziale sprzedam umieszczam felgi, opony jutro lub w srode zainteresowanych priv Opony juz dostepne w dziale sprzedam/czesci/felgi.opony http://a4-klub.pl/index.php?/topic/341048-opony-nankang-ns2/ P.S. sa tu osoby ktore mogly by zrobic mi wizualizacje moich felg AXE w kolorze złoty + biały (srodek biały , front złoty) , oraz w kolorze front - ramiona złote i w kolorze całe szary matt????? Jesli tak bede b.wdzieczny pozdrawiam. audi jest na sprzedaz p.s. osoby zaiinteresowane priv. Witajcie! wszystkim happy new year!! duzo dobrego i nowych modów dla audiczek a u mnie małe zmiany na 2016 pierwszy plan nowa fela lub zmiana koloru obecnej, wybor padl na 2 rodzaje ROTI. co sadzicie o takiej feldze ROTI IND-T (tylko BLACK) LUB ROTI DUS (BLACK) JESLI lipa to ostateczna opcja pomalowanie moich AXE na kolor GLOSS BLACK Witaj, Nie wiem czy zwróciłeś też uwagę na Roti Monobloc SPF w czarnym macie: http://www.rotiform.com/spf-cast-1-piece-w-21896.htm Bardzo ciekawa felga z wklęsłością, fajnie będzie się hamulec przez nie prezentował Pozdrawiam i Najlepszego !
kristof2009 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) nowa fela juz wkrótce wiecie gdzie u nas na dolnym slasku i okolicach robia dobrze cale wydechy sportowe ( mamy 5 aut ) Edytowane 16 Stycznia 2016 przez kristof2009
black4 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 nowa fela juz wkrótce wiecie gdzie u nas na dolnym slasku i okolicach robia dobrze cale wydechy sportowe ( mamy 5 aut ) Witaj, Kolego MG ma wyrobioną markę: http://mgmotorsport.pl/ Pozdrawiam!
kristof2009 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Opublikowano 11 Lutego 2016 nowa fela juz wkrótce wiecie gdzie u nas na dolnym slasku i okolicach robia dobrze cale wydechy sportowe ( mamy 5 aut ) Witaj, Kolego MG ma wyrobioną markę: http://mgmotorsport.pl/ Pozdrawiam! wielkie dzieki black4 pozdrawiam. felgi i opony sprzedane czekamy na nowy zestaw P.S. jak uzyskac taki kolor ==--taki zestaw dla nowej feli--== bede miec na sprzedac swoja navi 3G LOW cena 2.5K. (navigacja bedzie dostepna za tydzien, gdyz jutro wyjezdzam , zainteresowane osoby prosze pisac na priv) pozdro
komoornik Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Co będzie wchodziło w skład tego MMI?
kristof2009 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam! Po małej przerwie, audiczka dostała już nowe buty na wiosnę miały być inne ale tak jakoś wyszło ROTIFORM BLQ 20 X10 ET35, opona na to 235/30
Rekomendowane odpowiedzi