Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Głośniki tylne w sedanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oryginalne głośniki maja duża metalową obudowę to jest + ale ktoś wymyślił ze przykręca to do plastikowego bolca :facepalm: no i tak pewnego słonecznego piątku wracając do domu jak nie przydzwoniłem w to torbą to tylko plastik sie połamał i teraz wisi na kablach. Moje pytanie, na jaki głośnik to wymienić, rozmiar i firmę jakąś w miare.:hi:

Opublikowano

musisz też zainwestować w adaptery, w lewym głośniku jest wzmak więc bedziesz musiał to polutować jak w ori bo inaczej głośniki nie będą grały jeśli oczywiście masz oryginalne radio

Opublikowano

Ta oryginalne. Nawet mnie nie denerwój. W tej całej Niemcowni taki shit włozyli (albo w polsce złodzieje handlarze razem z alusami ukradli). Co lutować tam sa wtyki do tego głosnika chyba ze na nowym były by inne

Opublikowano

ja też mam wbudowany wzmacniacz w głośnik lewy i nie mam oryginalnego radia i grają bardzo ładnie. Kwestia bardziej ustawienia radia ;)

Opublikowano

TA ustawienia, to ustaw taki shit za niecało 100 zł jak Radio Tevion czy jak to tam ma :facepalm: ale lewy od ktorej strony patrzac od tyły czu od przodu ??

Opublikowano

strona kierowcy

Opublikowano

No faktycznie tam na tej obudowie jest jakiś wzmacniacz. Najwyżej na szrot kupie oryginalny za pare groszy i zamontuje :grin:

Opublikowano

Ja posiadam radio clariona, moge włożyc inne glosniki na tył bez tego wzmacniacza czy nie beda grały?