DeeJay_Kill Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Cześć. Potrzebuję jakiegoś pewnego softu do rns-e - wywaliła mi komunikat Check CD ROM, a potem Set Orginal CD ROM. Wyczyćiłem laser, rozberałem navi, zrobiłem jej przegląd i potem się kapnąłem, że to będzie właśnie problem z softem. Szukam oczywiście jakiegoś w necie, ale nie wiem, czy będzie pewny... Z góry dziękuję bardzo za pomoc , bo mam niedziałający kadłubek rns'a, zamiast działającego kadłubka;p
Tom A4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Napisz czy jest to rns-e led czy zwykły
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 zwykły, miałem chyba 0750 soft (sds dogrywałem)
Tom A4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 no to wysypał ci się soft na 100% kiepski sds wywalił wszystko. Jedyny ratunek to wgranie nowego softu programatorem , jedyna i pewna naprawa. Ładowanie kolejnego niepewnego softu może ubić navi na amen.
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 soft był pewny, bo chyba pół roku wszystko działało jak należy - po prostu kilka razy ostatnio mignęła, przywiesiła się i potem już tylko komunikat. Dlatego właśnie szukam softu pewnego, który ją postawi na nogi. Ostatecznością jest flashowanie programatorem.
Tom A4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 nie ma takiego softu jedynie ori mapa może cię uratowac ale obawiam się że bez rwania kości się nie obejdzie. Miałem kilka takich navi tylko w inny sposób uszkodzone to soft nie taki to spolszczenie kiepskie i każdą musiałem programować na nowo.
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jaka tam jest pamięć? Ew soft siedzi w procesorze?
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 To nie sadze, ze to odczytam. Jak nie pójdzie z płyty, to chyba bede Cię prosił o pomoc:)
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Miałby ktoś z Łodzi lub okolic oryginalne DVD do navi? Służę rozmowna woda:)
KANAL Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ogarnales jakos temat? I od razu spytam ile Cie to kosztowalo? Mam ten sam problem po wrzuceniu PL jezyka z chomika. Z VCDSem radio sie nie laczy, plyty ktore wczesniej chodzily tez nie ruszaja.
Tom A4 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Wysyłał do mnie Wysłane z mojego GT-I9505
paSTorEK Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Panowie mam problem ponieważ po zdjęciu KOD w serwisie i podłączeniu radia RNS-E w aucie pojawił się napis "Set ORGINAL CD ROM" dalej po włożeniu oryginalnej płyty napis "Check CD ROM" i koniec ani radia wyłączyć ani nic. Teraz w serwisie na stole jest tak że radio idzie odkodować ale zamiast napisów nazwy stacji radiowych pojawiają się dziwnie znaczki kreski, gwiazdki itd... Co w takim razie zrobić i czy serwis coś uszkodził czy co ?
Tom A4 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 ASO to zrobiło czy pseudo serwis elektroniki ?
Tom A4 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 led czy zwykła pan z serwisu nie ma bladego pojęcia na temat tej navi
Tom A4 Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 wyślij naprawie bo panowie z twojego " serwisu " ubiją navi na amen na miejscu odczytali kod czy czekałeś ?
paSTorEK Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Czekanem cały dzien i jutro mam im dac znac czy dalej maja robić coś czy nie .... Skąd jestes to moze podjade i tak bedzie i najlepeij i najszybciej bo rozumiem ze sam tego nie zrobie ... Jak coś to kabel VCDS mam i dosc kumaty tez jestem ... Oczywiscie wynagrodzę co bedzie trzeba ... Ogolnie jakie koszty tak mniej wiecej ... Jak chcesz to na PRV napisz jak nie chcesz publicznie
Rekomendowane odpowiedzi