Molesta89 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Hej mam problem z moim radiem Audi Concert II. Problem jest taki, że podczas słuchania muzyki wyraźnie radio czasami przestaje puszczać sygnał do niektórych głośników. Czasem z lewej czasem z prawej strony, nie wiem od czego to zależy i nie wiem czy na pewno jest to problem z radiem czy może z jakąś inną elektroniką znajdującą się w aucie. Problem pojawia się podczas słuchania radia jak i CD więc podejrzewam, że to nie wina anteny. Liczę na waszą pomoc, a jeśli był taki wątek to podeślijcie link, bo szukałem coś na ten temat, lecz nie znalazłem.
Fido Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Przepatrz kostki do radia,poruszaj nimi. Zobacz czy będzie przerywać.
Molesta89 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2014 tak też zrobię, muszę tylko skoczyć i kupić klucze do wyciągnięcia radia, bo niestety ale nie dostałem ich jak kupiłem auto.
mlodziak22 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Klucze dorob sobie z karty od telefonu, wkładasz klucze, wyciągasz klimatronik i wypychasz radio. W warsztacie masz poradnik jak dorobić klucze
Molesta89 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 yhym, dzięki za informację poszukam
Rekomendowane odpowiedzi