spawacz5 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Gdy sie z Wami witalem, pisalem o tym, ze nie mam jeszcze samochodu, ale po wakacjach sie to zmieni. Ten... tego.... no i sie zmienilo 26 sierpnia stalem sie wlascicielem Audi A4 1.8T Samochod przyjechal do Polski ze Szwajcarii trzy tygodnie przed zakupem. Na pierwszym przegladzie otrzymalem gratulacje od goscia za dobry zakup. Samochod technicznie jest w lux stanie (Szwajcaria ), w srodku musze sobie wyprac tapicerke bo troche uwalona, ale ogolnie srodek tez spox 1995 Audi A4 1.8T AEB Wyposażenie: ABS WSPOMAGANIE KIEROWNICY KIEROWNICA S-LINE 2xPODUSZKA POW. CLIMATRONIC 2xEL. SZYBY EL. LUSTERKA ORYGINALNE FELGI AUDI 16' (stan idealny) ZAWIESZENIE 1BE Najnowsze fotki:
Johnyjurek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No ciekawa ale daj więcej fotek
pawelc Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 pogratulować ... zapodaj więcej fotek .. no i co jeszcze? . a trzymamy kciuki na egzaminie
spawacz5 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Fotki beda w weekend jak wyczyszcze ladnie tapicerke Na razie mam te dwie robione telefonem
kamilo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 gratuluje też chcę taki kupić na pierwsze auto tylko że dieselka PS. powodzenia na egzaminie
loco87 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Powodzenie sie przyda.... AEB na pierwsze auto to niezly wybor Mam nadzieje ze kolega ma wyobraznie bo jak sie zapomni to 180 po miescie to zaden wyczyn....
Cristoforo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 miałem takie baby super silnik i wielkie spalanie jak lubisz pałować ładna seria
spawacz5 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Spoko, bede uwazac Nie po to zasuwalem dwa miechy na truskawkach i malinach zeby rozwalic woz o ktorym marze od kilku lat
kamilo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Nie po to zasuwalem dwa miechy na truskawkach widzę że nie tylko ja ciężko pracowałem w truskawkach aby zarobić na 1 auto Pozdrawiam
jelen05 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 zasuwalem dwa miechy na truskawkach i malinach nawet mi nie wspominajcie o truskawkach A co do autka to gratuluję zakupu powodzenia na egzaminie i uważaj prawym pedałem.
spawacz5 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Hehe Nie ma to jak zbieranie truskawek 13h w deszczu lub malin w tunelu w upalny dzien Ja te wakacje jak i wczesniejsze spedzilem w Norwegii. Ciezko bylo...., ale warto bylo Pozdro
topor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 gratulacje autka;) zucze powodzonka na wgzaminie;)
eMeM Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 AEB na pierwsze auto to niezly wybor Mam nadzieje ze kolega ma wyobraznie bo jak sie zapomni to 180 po miescie to zaden wyczyn.... no, auto robiace 8,5s do setki to potwor nie do ogarniecia, naprawde :gwizdanie: bez przesady, ludzie na 18-stki m3 dostaja i jakos nie wpadaja masowo w drzewa sam od czegos podobnego zaczynalem, ok. 9s do 100km/h i nie powiem, wrazenie po przesiadce z egzaminacyjnej pandy robilo, ale zachwyt moca szybko znika i sie chce wiecej co do auta - jak zdasz prawko to na prezent zapodaj jej jakis konkretny felunek - wtedy jak dla mnie bedzie lux auto na rozpoczecie swojej "kierowniczej" przygody
august Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Gratulejszyn! Wiem co to znaczy zapracować sobie na audi Ale powiem Ci, że ostro pojechałeś.. 1.8T na pierwsze autko.. trzymam kciuki nie tyle na egzaminie co potem na drogach.. Jeśli możesz napisz na PW ile ojro Cię to cacko kosztowało.
franio Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 gratuluję i współczuję, prawako w drodze, a tu w garażu taka laleczka czeka, żeby ją ogarnąć
wojtekce Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 gratulacje dobrego zakupu , ja też mam sprowadzone ze szwajcari tylko 1.9 TDI avant jestem bardzo zadowolony ty też napewno będziesz pozdrawiam
audi.wielun Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Jest nie zła,a przypuszczam że zrobisz z niej laleczkę. Czekam na resztę fajnych fotek
eMPe76 Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Fajna niunia ... Ale grzeszę,oglądając się za inną ...
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 gratuluje zakupu. zawsze jak coś ciężko przychodzi to bardziej się szanuje
Rekomendowane odpowiedzi