ppa4 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Od jakiegoś czasu próbuję namierzyć 'zapach', który ciągle utrzymuje się w moim aucie, a zwykle nasila po wizycie w serwisie Jest to zajbisty zapach i dlatego chcę ustalić co jest jego źródłem .... jako że sam nie używam zapachowych środków, więc powód musi być inny... W ASO powiedzieli mi, że stosują przy każdej wizycie do środka - Vinet - ktoś używał, może potwierdzić, że pozostawia na długo zapach i ogólnie czy jest to skuteczne ?
viruslu63 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Kiedyś jak pracowałem na myjni, do czyszczenia mocno zabrudzonych plastików używaliśmy Vinetu. Środek jest naprawdę dobry i faktycznie pozostawia ładny zapach. Według mnie jedyny jego minus jest taki, że jak mocno się nim szoruje po malowanych plastikach, to kolor potrafi zejść :/
AUDI_MANIAK Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 bardzo dobry srodek, sam go stosuje i sobie go chwale
kubajvc Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 czy mowa o tym srodku VINET 1L PREPARAT CZYŚCI PLASTIKI KONCENTRAT (4279504701) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?
viruslu63 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Tak, dokładnie ten Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalk
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jak weźmiesz rozrobione APC i pędzelek..przejedziesz wszystkie plastiki to też będzie ładny zapach
Rekomendowane odpowiedzi