Opublikowano 5 Maja 201412 l PS. Gdzie jest Jedrex z zaproszeniem do kalendarza? jedrekx miał długi weekend i nie wchodził tak często na forum i nie patrzył na wszystkie wątki auto jest śliczne, kolega miał RS4 - czerwone, pięknie gadało.. zrób jakieś ładne zdjęcia i podeślij do kalendarza klubowego. fajnie by wyglądała taka perełka
Opublikowano 5 Maja 201412 l Auto znam bardzo dobrze, jest to chyba najlepsza igła jaką widziałem ze wszystkich używanych aut w jakich siedziałem i na jakie patrzyłem, p.s. BJ84 wspominał Wam ,że ma buty na przebranie do auta? :grin::grin: nawet kobieta ściąga szpilki i wsiada na bosaka:)
Opublikowano 5 Maja 201412 l Auto znam bardzo dobrze, jest to chyba najlepsza igła jaką widziałem ze wszystkich używanych aut w jakich siedziałem i na jakie patrzyłem, p.s. BJ84 wspominał Wam ,że ma buty na przebranie do auta? :grin::grin: nawet kobieta ściąga szpilki i wsiada na bosaka:) I tak ma być!
Opublikowano 5 Maja 201412 l auto jest śliczne, kolega miał RS4 - czerwone, pięknie gadało.. zrób jakieś ładne zdjęcia i podeślij do kalendarza klubowego. fajnie by wyglądała taka perełka Ja bym pewnie ori felunek założył. Ale na Vossena CVT nie ma bata obecnie na rynku.
Opublikowano 5 Maja 201412 l Piekne auto ... Moge jakies namiary na ciebie bo chciałbym pogadac o rs ... Szef ma tez i tak samo jak u ciebie ma ubytek moccy moze byc priv
Opublikowano 6 Maja 201412 l Autor Piekne auto ... Moge jakies namiary na ciebie bo chciałbym pogadac o rs ... Szef ma tez i tak samo jak u ciebie ma ubytek moccy moze byc priv Oczywiscie dawaj PW !!! Wszytko Ci wyjaśnię.
Opublikowano 6 Maja 201412 l Piękna franca! Będę obserwował projekt bo widać, że trafiła w dobre ręce!
Opublikowano 7 Maja 201412 l Autor Piękna franca! Będę obserwował projekt bo widać, że trafiła w dobre ręce! ...a ja będę Ciebie prosił o pomoc w kilku tematach modow...kamera cofania, podswietenia itp.
Opublikowano 16 Maja 201412 l Bj84 najprawdopodobniej kupiłeś to auto od mojego klienta . serwisowałem je parę lat pod kątem opon. wóz naprawdę mało jeździł i był zadbany. ale ten znaczek V8 to bracie przegiąłeś , troszkę wioską jedzie bo chyba nie było takich napisów w ori ...
Opublikowano 16 Maja 201412 l Może przegięcie, może nie, ale na pewno jest z najwyższej półki Super kolor
Opublikowano 16 Maja 201412 l Autor Bj84 najprawdopodobniej kupiłeś to auto od mojego klienta . serwisowałem je parę lat pod kątem opon. wóz naprawdę mało jeździł i był zadbany. ale ten znaczek V8 to bracie przegiąłeś , troszkę wioską jedzie bo chyba nie było takich napisów w ori ... Leszeku bardzo możliwe, auto pochodzi z tamtych rejonów. Egzemplarz zadbany dlatego się zdecydowałem. Co do V8 to kwestia gustu, ale jakby nie patrzeć to do wiejskiego tjuningu sporo brakuje:)