Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Audi rs4 b7 Sprint Blue STAGE II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS. Gdzie jest Jedrex z zaproszeniem do kalendarza?:wink:

jedrekx miał długi weekend i nie wchodził tak często na forum i nie patrzył na wszystkie wątki :whistling:

auto jest śliczne, kolega miał RS4 - czerwone, pięknie gadało.. zrób jakieś ładne zdjęcia i podeślij do kalendarza klubowego. fajnie by wyglądała taka perełka :hi:

Opublikowano

szkoda że do kalendarza dźwięku nie można wysłać dodatkowo :wink:

Opublikowano

Auto znam bardzo dobrze, jest to chyba najlepsza igła jaką widziałem ze wszystkich używanych aut w jakich siedziałem i na jakie patrzyłem,

p.s. BJ84 wspominał Wam ,że ma buty na przebranie do auta? :grin::grin::grin::grin: nawet kobieta ściąga szpilki i wsiada na bosaka:):decayed:

Opublikowano
Auto znam bardzo dobrze, jest to chyba najlepsza igła jaką widziałem ze wszystkich używanych aut w jakich siedziałem i na jakie patrzyłem,

p.s. BJ84 wspominał Wam ,że ma buty na przebranie do auta? :grin::grin::grin::grin: nawet kobieta ściąga szpilki i wsiada na bosaka:):decayed:

I tak ma być! :naughty:

Opublikowano

auto jest śliczne, kolega miał RS4 - czerwone, pięknie gadało.. zrób jakieś ładne zdjęcia i podeślij do kalendarza klubowego. fajnie by wyglądała taka perełka :hi:

:thumbup1:

Ja bym pewnie ori felunek założył. Ale na Vossena CVT nie ma bata obecnie na rynku.

Opublikowano
  • Autor

image.jpg

Jest OEM :)

Opublikowano

Piękny i szybki. Pozazdrościć.

Opublikowano

Ale się rozmażyłem hehe! Gratulacje fury, a dźwięk marzenie:thumbup1:

Opublikowano

fajnie, że trafiła w dobre ręce :thumbup1:

Opublikowano

Piekne auto ... Moge jakies namiary na ciebie bo chciałbym pogadac o rs ... Szef ma tez i tak samo jak u ciebie ma ubytek moccy moze byc priv

Opublikowano

Facebook.com/sportmile w kwestii braku mocy w rs4 b7...

tapatalk@sgs4

Opublikowano
  • Autor
Piekne auto ... Moge jakies namiary na ciebie bo chciałbym pogadac o rs ... Szef ma tez i tak samo jak u ciebie ma ubytek moccy moze byc priv

Oczywiscie dawaj PW !!! Wszytko Ci wyjaśnię.

Opublikowano
Opublikowano

Piękna franca!:kox: Będę obserwował projekt bo widać, że trafiła w dobre ręce! :good:

Opublikowano
  • Autor
Piękna franca!:kox: Będę obserwował projekt bo widać, że trafiła w dobre ręce! :good:

...a ja będę Ciebie prosił o pomoc w kilku tematach modow...kamera cofania, podswietenia itp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bj84 najprawdopodobniej kupiłeś to auto od mojego klienta .

serwisowałem je parę lat pod kątem opon. wóz naprawdę mało jeździł i był zadbany.

ale ten znaczek V8 to bracie przegiąłeś , troszkę wioską jedzie bo chyba nie było takich napisów w ori ...

Opublikowano

Może przegięcie, może nie, ale na pewno jest z najwyższej półki :wink:

Super kolor :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
Bj84 najprawdopodobniej kupiłeś to auto od mojego klienta .

serwisowałem je parę lat pod kątem opon. wóz naprawdę mało jeździł i był zadbany.

ale ten znaczek V8 to bracie przegiąłeś , troszkę wioską jedzie bo chyba nie było takich napisów w ori ...

Leszeku bardzo możliwe, auto pochodzi z tamtych rejonów. Egzemplarz zadbany dlatego się zdecydowałem.

Co do V8 to kwestia gustu, ale jakby nie patrzeć to do wiejskiego tjuningu sporo brakuje:)

Opublikowano

Wiejski tjuning to by był jakbym na swoje 1.9 nakleił V8 :wink: