Maniu. Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) No dokładnie tam Powiem Tobie, że kilka razy w Barcinie takie autko widziałem i to chyba nie Twoje, bo na zwykłych ramkach było Także kto wie, może trzecia taka forumowa będzie Edytowane 23 Lutego 2015 przez Maniu.
Bose Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Ładna ! Też mam sedana LZ5K i do tego z fabrycznym ksenonem, więc wieczorem prezentuje się elegancko Jeden z ładniejszych kolorów w B5
Maniu. Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Santorin Blau atakuje! Po polerce ten kolor świetnie się mieni w pełnym słońcu, przechodzi lekko w fiolet, miazga po prostu
karpatka Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 polerka w sobotę w tygodniu mega dużo pracy także mało czasu ... ale w sobote będę woskował jak mama podłogi
Maniu. Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Ja tam swoją nawoskowałem, ale na polerkę czekam do wiosny aż cieplej będzie Trzeba powoli alusy zakładać
tatar123 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 ładna audiczka , wyślij kilka lepszych zdjęć tych bixow
karpatka Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 Foteczki wlecą w weekend jak lustrzanka do mnie wróci bo starą cyfrowka to nic nie idzie zrobić... Jeszcze przy sztucznym świetle Mordka Mordeczka Mordunia W miejscu długich światła drl na zarowce h7 cree
Kowi87 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Jak sprawują się te żarówki? jako zamiennik żarówki nie nadają sie, jak masz bixenon to na dzienne są idealne
karpatka Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Dokladni3 jak wyzej No i zaczynamy powoli mody auto spłacone i teraz z grubej rury pójdzie !!!Zapowiedź najbliższych dni No i wskaźnik wyrezany Jutro czas na montaż gwintu No to wleciał gwint : Tak to siadło na 16" moje koła na sprzedaż felgi zimówki letnie no i felunek na pokładzie tył zostanie 5 mm wypchnięty i cm do góry a przód pójdzie jeszcze 2cm na dół a tu z kozą Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez karpatka
horny devil Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Kurde mega mi się podoba. To chyba pierwsza fela która mi się tak podoba zaraz po moim wzorze, albo nawet dał bym jej 1st place.Możesz zapodać na pw ile cię szarpał komplet z oponą i jakie parametry??Gdyby nie sprzedaż mojego parcha już bym po nie gonił
karpatka Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Kurde mega mi się podoba. To chyba pierwsza fela która mi się tak podoba zaraz po moim wzorze, albo nawet dał bym jej 1st place. Możesz zapodać na pw ile cię szarpał komplet z oponą i jakie parametry?? Gdyby nie sprzedaż mojego parcha już bym po nie gonił Poszło pw
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dokladni3 jak wyzej No i zaczynamy powoli mody auto spłacone i teraz z grubej rury pójdzie !!! Zapowiedź najbliższych dni No i wskaźnik wyrezany Jutro czas na montaż gwintu No to wleciał gwint : Tak to siadło na 16" moje koła na sprzedaż felgi zimówki letnie no i felunek na pokładzie tył zostanie 5 mm wypchnięty i cm do góry a przód pójdzie jeszcze 2cm na dół a tu z kozą
Rekomendowane odpowiedzi