marinero Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Ladniusie te foteczki - ciekawe kiedy moje obiecane pstrykniesz?? lza sie w oku kreci!! ;(
topor Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Panie Iverson... zdolnosc do fotek to Pan masz:) i to nieziemska;)
Reggi Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Panie Iverson... zdolnosc do fotek to Pan masz:) i to nieziemska;) Tomek ma jakieś zboczenie na punkcie torów i przejazdó kolejowych Zdjęcia przednie
Iverson Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 kiedyś widziałem dobre foty jakiejś S-ki i tak mi się zamarzyło , te 2 to po tjuninku kumpla są...hyhyhy
Reniu Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Foty świetne same w sobie, nie trzeba było ich tjuninkować.
variocustoms Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Zaproś Martę na sesję (rozbieraną) na masce OOOO
Madas Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 już go tak nie chwalcie bo zaprzestanie działać i siądzie na tronie jako król Tomuś I
Iverson Opublikowano 17 Października 2008 Autor Opublikowano 17 Października 2008 łooooo kurfa wątpię , ,żeby doszło do fot jakbym miał Martę na masce :gwizdanie:
topor Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 łooooo kurfa wątpię , ,żeby doszło do fot jakbym miał Martę na masce :gwizdanie: hahah a do czego by doszło:D
variocustoms Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Jak bym miał wybierać to wolałbym Bujakiewicz, lepsze Air Bagi ma i nie tylko, ta cała Marta za chuda jak dla mnie
Madas Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Jak bym miał wybierać to wolałbym Bujakiewicz, lepsze Air Bagi ma i nie tylko, ta cała Marta za chuda jak dla mnie oj Vario Vario ...Ty tylko o air bagach i car audio marzysz a gdzie inne zalety kobiełek
variocustoms Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Hmm, madas może podasz jakies inne bo już zapomniałem hihih
Madas Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 no a kto Ci dobry obiadek np ugotuje albo po pleckach porysuje do snu .....oj Varuo Vario
variocustoms Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Dobre obiady ja gotuję i drapię po plecach moją połowicę Spadam na chatę bo 149 km mam do dojechania a pogoda nie za ładna. Siemka do wieczora
Gość ZeeBee Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Ive gratulacje, piękne autko. Powiem szczerze, że furka coraz to ładniejsza, normalnie zmienia się jak babeczki po operacji plastycznej . Piękny zawias, autko nabrało charrrrrakteru . Widzę też, że faktycznie dążysz do tego, żeby otrzymała tytuł najpiękniejszej niuni w mieście :> Pozdrawiam ZeeBee
Reniu Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 A ja się zapytam z innej beczki... jak postąpiłeś z fajkami że tak się ładnie błyszczą?
spanky Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 A ja się zapytam z innej beczki... jak postąpiłeś z fajkami że tak się ładnie błyszczą? http://moto.allegro.pl/item467185567_koncowki_tlumikow_ulter_do_diesla_i_nie_tylko.html
Iverson Opublikowano 28 Października 2008 Autor Opublikowano 28 Października 2008 Zee nie w mieście tylko w powiacie , staram się jak mogę. Reniu dokładnie takie jak Spankey wkleił + spawanko.
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Tylko nie przyspawaj ich do góry nogami A tak całkiem na serio to nie lepiej było odczepić wydech i przepolerować pory ? Ja spawałem ..i mi dzwoni jak cholera
spanky Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Zee nie w mieście tylko w powiacie , staram się jak mogę. Reniu dokładnie takie jak Spankey wkleił + spawanko. a dlaczego spawales ... ?
Rekomendowane odpowiedzi