marcinch001 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jak chcesz oryginał to poniżej link do sklepu http://www.getem.pl/sklep/towar.1403.emblemat.znaczek.audi.s-line.8n0853601a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Sprawdź w ASO bo podejrzewam, że cena podobna a będziesz miał pewność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ok, zacznę od ASO dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik95r95 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Fajne mody powodzenia przy dalszych pracach Będę miał na oku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dzięki pomału ale do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzeń90 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 zch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Tak ,ale głównie siedzę w Szczecinie. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzeń90 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 No trudno.....w ZS też się przyda b7 z zewnętrznym S-linem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Tak jak mówisz, pomału kończę, myślę, że początek kwietnia będzie finito. Później mniejsze zakupy i przerwa bo trzeba gdzieś pojechać na urlop i parę groszy trzeba zabrać . A na jesień kolejna porcja pomysłów i modów W dniu 23.01.2015 o 11:04, jhimo napisał: Zrób od razu końcówki wydechu Będą i końcówki ale to w swoim czasie . Kończę właśnie pakiet zew. s-line. Niedługo wrzucę zdjęcia. Zamiana kilku elementów w samochodzie robi dużą różnicę . Brakuje mi jeszcze takiej ramki od tablicy: Jak ktoś ma na zbyciu to chętnie wezmę w dobrej cenie . Edytowane 12 Stycznia 2018 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Tak jak mówisz, pomału kończę, myślę, że początek kwietnia będzie finito. Później mniejsze zakupy i przerwa bo trzeba gdzieś pojechać na urlop i parę groszy trzeba zabrać . A na jesień kolejna porcja pomysłów i modów Zrób od razu końcówki wydechu Będą i końcówki ale to w swoim czasie . Kończę właśnie pakiet zew. s-line. Niedługo wrzucę zdjęcia. Zamiana kilku elementów w samochodzie robi dużą różnicę . Brakuje mi jeszcze takiej ramki od tablicy: Jak ktoś ma na zbyciu to chętnie wezmę w dobrej cenie . Ostatnie elementy układanki już czekają na założenie Taka ramka tablicy z blendą kosztuję ok 300 zł jak chcesz to mogę Ci podać namiar do sklepu . Natomiast sama ramka ok 230 zł Edytowane 31 Marca 2015 przez marcinch001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) W dniu 31.03.2015 o 16:40, marcinch001 napisał: W dniu 31.03.2015 o 13:54, tomekxp2 napisał: Tak jak mówisz, pomału kończę, myślę, że początek kwietnia będzie finito. Później mniejsze zakupy i przerwa bo trzeba gdzieś pojechać na urlop i parę groszy trzeba zabrać . A na jesień kolejna porcja pomysłów i modów W dniu 23.01.2015 o 11:04, jhimo napisał: Zrób od razu końcówki wydechu Będą i końcówki ale to w swoim czasie . Kończę właśnie pakiet zew. s-line. Niedługo wrzucę zdjęcia. Zamiana kilku elementów w samochodzie robi dużą różnicę . Brakuje mi jeszcze takiej ramki od tablicy: Jak ktoś ma na zbyciu to chętnie wezmę w dobrej cenie . Ostatnie elementy układanki już czekają na założenie Taka ramka tablicy z blendą kosztuję ok 300 zł jak chcesz to mogę Ci podać namiar do sklepu . Natomiast sama ramka ok 230 zł Ok, jak możesz to podaj numer. Nie ukrywam, że wolałbym jakąś używaną, bo 300 zł to dużo za kawałek plastiku. Narazie szukam samej ramki - najlepiej używka. Edytowane 12 Stycznia 2018 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Nr ramki 8E0 807 285 AT 3FZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Nr ramki 8E0 807 285 AT 3FZ Dzięki Witam, pakiet zew. s-line zakończony (brakuje tylko ramki rej. -już zamówiona). Nawet fajnie to wyszło Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazio Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 wyszło super teraz auto posadzic troche nizej i malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jaki kolor zamówiłeś ramki ?Nie wiem czy dobrze widzę, ale chyba środek grilla masz w platinium a nie czarny mat ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki. Tak jak mówisz Tazio, trzeba będzie posadzić. Narazie chwila przerwy a później kolejna lista modów wejdzie w życie jak się nic nie zmieni Czarny mat to raczej nie będzie, raczej platinium. Ramkę kupiłem używaną w dobrej cenie i kolor był platinium, napewno nie czarny mat. Tak przynajmniej na zdjęciach widać . Myślę,że ramka będzie pasowała kolorystycznie. Ramka tab. rej. na miejscu, założona, także jeden etap można uznać za zamknięty. Kolejny wnętrze auta. Już pewne zamówienia zostały poczynione . Miała być przerwa a tu znowu coś się zamówiło , dotarły kolejne zakupy do wnętrza Lampka ambiente: Listwy szczotkowane aluminium od R7 Jarek, super stan praktycznie nowe dzięki. Edytowane 2 Listopada 2015 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No prosze choroba widze jak u mnie postępuje:-) pięknie:-) a mam pytanko odnośnie ramki widze że kupiłeś i zamontowaleś,ja też poszukuje takiej tylko z otworami na czujniki parkowania:-) a kupiłeś ją z ta podkładka pod tablice? Jednym słowem komplet składający się z dwóch ramek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Ta ramka nie jest w komplecie z blendą cena blendy ok 100 zł a samą ramka ok 220 zł Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez marcinch001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) No prosze choroba widze jak u mnie postępuje:-) pięknie:-) a mam pytanko odnośnie ramki widze że kupiłeś i zamontowaleś,ja też poszukuje takiej tylko z otworami na czujniki parkowania:-) a kupiłeś ją z ta podkładka pod tablice? Jednym słowem komplet składający się z dwóch ramek? Witam, kupiłem używaną ramkę - cena sporo niższa od nowej. Musiałem ją troszkę przerobić - kolega bubson22 zrobił podobnie - ale jest to do zrobienia i kasa w kieszeni. Jak na pierwszy raz przerabiania ramki wyszło ok. . Co do choroby to jak sam widzisz instruktor83 jak już ktoś się zarazi to ciężko się wyleczyć - pewnie coś o tym wiesz . Kolejne elementy wnętrza dotarły na miejsce Edytowane 8 Lipca 2015 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wyglądają jak nówki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi