simon__75 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 Na miejscu nie dał rady. Dzis auto pojechało do niego na "dłuższą chwile"
nitroo Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Poradzi sobie. To daj znać jak efekty
simon__75 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 Po 12 mam dzwonic z pytaniem co i jak...
adameksc Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 3mam kciuki za powodzenie operacji
simon__75 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nierówna walką wciąż trwa. System klimatyzacji nie daje za wygraną !
simon__75 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) "Do 16 powinienem sie wyrobic bo to tak naprawde przed V71 się coś posypało. Jeszcze "numerowanie" silniczków...ustawienia...itd...." ....tyle usłyszałem. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez simon__75
simon__75 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2015 Operacja zakończona. Widać że pacjent przeżył i czuje się dobrze.Zobaczymy z biegiem czasu czy coś wyjdzie ale mam nadzieje ze nie
simon__75 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2015 Hm... Mało czasu żeby opisać to co usłyszałem.Nie znam się na tym wszystkim w 100% (w sumie dopiero staram się to jakoś ogarnąć) ale podobno silniczki mają swoje ID przypisane. I podobno któryś w środku stawki (któryś z 12) zgubił swój numerek...i któryś kolejny jakoś przejąć funkcje poprzedniego i podobno wszystko sie od tego zaczelo :/ Moze i mój opis nie odzwierciedla faktycznego "uszkodzenia" ale tak zostało mi to przekazane i tak opisuje to tutaj.Tak czy inaczej działa. I mam nadzieje że juz sie z tym nic nie bedzie działo. Jednak jakby co to wiem gdzie jechac.
simon__75 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Dziwoląg ale efekt mi się podoba Poprzednie B6 i obecne B8. Edytowane 10 Listopada 2017 przez simon__75
simon__75 Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Opublikowano 1 Lipca 2015 Zaczynam żałować, że udostępniłem ogłoszenie znajomego Ilość zapytań o "moje auto" i dlaczego sprzedaje i jaką miało przeszłość chyba mnie przerasta Mojej A4 nie sprzedaje -przynajmniej nie teraz.Ogłoszenie, które udostępniłem to kolegi Bartka z Wałbrzycha.Zbieg okoliczności, że kolor identyczny z moim Dlaczego sprzedaje ??? Nie wiem :/ A moja A4rka wcale w sumie mnie nie wnerwia
krystian3769 Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 Miałem pytać o to samo ale wolałem zaczekać bo parę szczegółów mi się nie zgadzało...
amaradaar Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 no właśnie wystarczyło zerknąć na aukcje i na auto tu i było jasne
nitroo Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Od początku pisałem w temacie Szymka z ogłoszeniem, że to nie jego auto, ale jak widać, to czytanie sprawia niektórym problemy
Gibons Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Od początku pisałem w temacie Szymka z ogłoszeniem, że to nie jego auto, ale jak widać, to czytanie sprawia niektórym problemy Faktycznie jakbyś czytał ze zrozumieniem a w szczególności regulamin działu sprzedam to może domyśliłbyś się co mnie zmyliło podpowiem Ci punkt 7 żebyś za długo nie szukał.
Rekomendowane odpowiedzi