simon__75 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Tylko u Nas jakoś tak ciężko się z "warsztatami" dogadać :/Jak już jest olej to ciężko go gdzieś wymienić :/Do czego to doszło _____________________________________________________________________________________ Olej wymieniony po ciężkim boju z gamoniowatym mechanikiem :/Nie wlałem na raz 5L (wg instrukcji powinno wejść całem 5 z wymianą filtra) ....zostawiłem 200-300 ml w butelce - jutro doleje na zimnym bo jednak trochę brakuje _____________________________________________________________________________________ Kolejny mały ale jakże pozytywny modzik W miejscu tradycyjnych żarówek zagościły LEDy w kolorze Biały Zimny (allegro : sklepledowy) . (Nocne zdjęcia przede mną) Spis LEDów: Efekty: Edytowane 28 Września 2014 przez simon__75
_Bumier_ Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tylko u Nas jakoś tak ciężko się z "warsztatami" dogadać :/ Jak już jest olej to ciężko go gdzieś wymienić :/ Do czego to doszło _____________________________________________________________________________________ Olej wymieniony po ciężkim boju z gamoniowatym mechanikiem :/ Nie wlałem na raz 5L (wg instrukcji powinno wejść całem 5 z wymianą filtra) ....zostawiłem 200-300 ml w butelce - jutro doleje na zimnym bo jednak trochę brakuje _____________________________________________________________________________________ Kolejny mały ale jakże pozytywny modzik W miejscu tradycyjnych żarówek zagościły LEDy. (Nocne zdjęcia przede mną) Spis LEDów: Efekty: Mały mod ale całkiem potrzebny
andynl Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ja już ten temat ledowy dawno przetrawiłem i polecam wszystkim, totalnie zmienia wygląd autka w środku mod na duży +
simon__75 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Stronka do kostek i pinów (wymiary,typy,ceny) :http://www.passatplus.de/umbauteile/stecker/stecker.htm ____________________________________________________________________________________________ Przygotowania do zimy czas zacząć. Trzeba będzie teraz pozamieniać obecne felgi/opony z nowym nabytkiem. To co dotarło : AVUS Racing AF6 - Hyper Silver 8,00x18 5x112,00 ET35,00 i komplet zimówek: Dunlop SP Winter Sport 4D 225/45R18 95 V XL We wtorek zakładamy. Edytowane 27 Września 2014 przez simon__75
Love-AUDI Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Będziesz już zimowki do auta wkładał ? Nie za wcześnie ? Czy tylko zakładasz opony na felgi i czekasz na zimę .
andynl Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 No właśnie zimówki poniżej 7stopni powinno się używać tak spartolisz gumy
simon__75 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Nie nie nie Na zimówki jeszcze za wcześnie.Sprawa wygląda tak że na obecne felgi (na ktorych teraz mam letnie) chce wrzucić zimówki (które teraz zakupiłem) - żeby komplecik czekał na śnieg a na felgi które zakupiłem chce we wtorek wrzucić opony letnie i ponownie na auto. _______________________________________ Letnie kapcie siedzą na nowej feldze Edytowane 30 Września 2014 przez simon__75
Kaju77 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Bardzo ładnie wygląda a tyle stresu było, śmiało mozesz jeszcze delikatny dystansik zapodać.
gofer86 Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 jeżeli chodzi o zimówki, to na pewno będziesz zadowolony, mam starszy model 3d i są bardzo cicche, co do nowych felg to starsze mi się bardziej podobają
simon__75 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Przypadkiem trafiłem na zdjęcie mojego samochodu na Google Street View z czasu gdy nawet nie myslalem o takim aucie Czysty przypadek. Zdjęcie potwierdzone z właścicielem z tamtego okresu.... Edytowane 15 Stycznia 2017 przez simon__75
andynl Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja też mam swoją starą Oplę na googlach hahaah co więcej sam też jestem ...w oknie
simon__75 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) W sumie niezły przypał z tymi zdjęciami.Na pałę wklepałem dziś adres z faktur jakie posiadam....patrze a pod podanym adresem na street view stoi audika Mega zdziwienie !Fotka zrobiona we wrześniu 2012. Około 1,5 roku przed zakupem przeze mnie _________________________________________________________________________________________________ Ostatnie zdjęcie w tym roku na "letnim setupie".Dziś wracając do domu zobaczyłem magiczne "-1" :/ To był znak i podpowiedź "zmień opony" Jutro wymiana. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez simon__75
jhimo Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Super samochód ! powodzenia z mechanikami Ledy w środku jak najbardziej na plus
simon__75 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Dziś przymierzyłem się do "nocnych zdjęć"....Muszę jeszcze miejsce fajne do tego wybrać i coś się wrzuci. Super samochód ! powodzenia z mechanikami Ledy w środku jak najbardziej na plus Co do mechaników to muszę Ci przyznać rację.....coraz to trudniej o konkretną osobę :/Jeśli przy wymianie oleju rozkładają ręce to ja już nie mam więcej pytań !Co przy większych "naprawach" - tragedia Panie ! ***************************************************************************************************** Spadł śnieg....Pierwsze zdjęcia przed nową Halą Turowa. Edytowane 8 Lutego 2015 przez simon__75
simon__75 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Dziękować Fisheye 8mm i troszkę zniekształca Edytowane 8 Lutego 2015 przez simon__75
main Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Fotka fajowa Też mi ta wpadła w oko. wyslij ja do kalendarza
simon__75 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Projekt gotowy/zamknięty więc raczej nie w tym roku Aleee jak już to chyba to bym "widział" w kalendarzu: ********************************************************************** @ wrclaguna i @ main Możecie zedytować swoje wpisy bo coś się z fotką porobiło :/ Edytowane 8 Lutego 2015 przez simon__75
jedrekx Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Kolego, teraz zbieramy zgłoszenia na grudzień 2016 więc możesz wysyłać
Rekomendowane odpowiedzi