Fenrir Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Zabrałem się za oklejanie listew czarnym carbonem 3M, i przy okazji chcę okleić ramkę radia i popielniczkę, tylko zastanawia mnie jak oleić ramkę w okolicy wlotu nad klimatronikiem. Do czego służy ten wlot? Jest tam jakiś czujnik temperatury do klimy czy coś? Można go zakleić? Ramka taka: Ktoś to oklejał? Bo widzę kilka opcji: 1. Okleić całe i olać ten otwór 2. Okleić całe a potem wyciąć otwór 3. Okleić całe i podziurkować ten otwór czymś ostrym.
Fenrir Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 Czyli jak go zakleję to klima będzie wariować tak?
ksenonn Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 nie możesz go zakleić, a może hydrografika?
Fenrir Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 Nie, to zbyt duży koszt a chciałem okleić resztą carbonu który został mi po oklejeniu dekorów. To jakiś pomysł jak to ładnie okleić zostawiając otwory?
OLI_B5 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 ja jak oklejałem to później igłą wszystkie te dziurki ogarnałem
Fenrir Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Opublikowano 15 Maja 2014 I ładnie wyszło? Masz może foto swojej ramki? Najlepiej z bliska
-sebo- Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 oklej wszystko i wytnij ten caly prostokacik:)
P1RAT Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja bym tego nie oklejał bo to zbyt ciekawie nie wygląda. Zostawił bym już tak jak jest. A jak chcesz koniecznie oklejać to otworki szpilką nakuwasz i wszystko.
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 wygląda całkiem przyzwoicie, jak tą ramkę się demontuję?
Jumis Opublikowano 10 Czerwca 2014 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Podwaz ja od samej góry. Mi tak cała zaszła bez problemu.
Rekomendowane odpowiedzi