adrian92 Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Opublikowano 21 Lutego 2015 dozuce chyba jeszcze co najmniej 5mm.
marcinch001 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Od tej strony wygląda to dobrze .
jhimo Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Gdy dałeś zdjecie luzem tych felg to wcale mi sie nie podobalo, ale jak juz wrzuciles na auto to calkiem zacnie to wyglada ;D coś innego niz seria
turbobastard Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Adrian, skad dorwales ta kamerke? Cos mnie naszlo chyba na montowanie kamerki ale nie wiem ktora wybrac a Ty juz widze masz przetestowane
adrian92 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 Bartek, chodzi Ci o kamerkę cofania czy ta co mam na przedniej szybie?
turbobastard Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) cofania, tej na przedniej szybie nawet nie zauwazylem Edytowane 24 Lutego 2015 przez turbobastard
shakal Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Dobre koło Dojdzie jeszcze Air to będzie
adrian92 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 cofania, tej na przedniej szybie nawet nie zauwazylem wysłałem Ci pm, a bo nie wiem czy się nawet chwaliłem hehe, mam taka mała za lusterkiem (bez wyświetlacza) Dobre koło Dojdzie jeszcze Air to będzie no powietrza niemoge się doczekać, jakby nie koło to pewnie już by było a tak muszę zbierać odnowa , nawet zj** dostałem od żony bo powietrze miało być pierw. oponka wczoraj kupiona i zamontowana, wiec w sobote będe wzucał koła na stałe
turbobastard Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 I do czego ta kamerka za lusterkiem?
adrian92 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 Do nagrywania co się dzieje na drodze wczoraj wieczorem zdobiłem kilka nowych zdjęć, koła już założone na stałe lecz muszę skręcić gwint jeszcze po 10mm. i wersja czarno biała
hejneken Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Fajne te felgi porsche, pasują do B7, jest mega !
adrian92 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 Chyba ktoś w okolicy jest zazdrosny bo wyjeżdżając rano do pracy z parkingu zauważyłem ze mam flaka, niestety na tyle puzno ze opona wyskoczyła z rowka na feldze. A drugiego zauważyłem jak dojechałem do pracy ;/ wątpię że 2 opony w jeden poranek to przypadek. Co za ludzie :@
hejneken Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Chyba ktoś w okolicy jest zazdrosny bo wyjeżdżając rano do pracy z parkingu zauważyłem ze mam flaka, niestety na tyle puzno ze opona wyskoczyła z rowka na feldze. A drugiego zauważyłem jak dojechałem do pracy ;/ wątpię że 2 opony w jeden poranek to przypadek. Co za ludzie :@ Powinni poucinać takim ręce..
MAGIC87 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 dobrze siedzi jak dla mnie to juz nie ma z czego schodzic w doł, ale wiadomo macie tam lepsze drogi
black4 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Chyba ktoś w okolicy jest zazdrosny bo wyjeżdżając rano do pracy z parkingu zauważyłem ze mam flaka, niestety na tyle puzno ze opona wyskoczyła z rowka na feldze. A drugiego zauważyłem jak dojechałem do pracy ;/ wątpię że 2 opony w jeden poranek to przypadek. Co za ludzie :@ Witaj, Co za K......!!!! Myślałem, że w UK są bardziej "cywilizowani"! PS. Pięknie trafiłeś z tym wzorem z P. do B7 B. oryginalny setup! To co konieczny zakup 2 sztuk gum? Jaki masz size? Ile takie laczki w UK liczą? Napisz jakie są Twoje wrażenia z jazdy na gwincie + 19" Pozdrawiam i współczuje!
adrian92 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 Chyba ktoś w okolicy jest zazdrosny bo wyjeżdżając rano do pracy z parkingu zauważyłem ze mam flaka, niestety na tyle puzno ze opona wyskoczyła z rowka na feldze. A drugiego zauważyłem jak dojechałem do pracy ;/ wątpię że 2 opony w jeden poranek to przypadek. Co za ludzie :@ Witaj, Co za K......!!!! Myślałem, że w UK są bardziej "cywilizowani"! PS. Pięknie trafiłeś z tym wzorem z P. do B7 B. oryginalny setup! To co konieczny zakup 2 sztuk gum? Jaki masz size? Ile takie laczki w UK liczą? Napisz jakie są Twoje wrażenia z jazdy na gwincie + 19" Pozdrawiam i współczuje! nieważne jaki kraj, zazdrośc zawsze będzie, niestety. wystarczyło tylko napompować wiec obeszło się bez kupna nowych opon. rozmiar to 215 35 co z wrażeniem to ja jestem przyzwyczajony do braku komfortu bo jest to mój chyba 4 samochód który jest na gwincie i profilu 35. postanowiłem zakupić nowy gadzet: dobrze siedzi jak dla mnie to juz nie ma z czego schodzic w doł, ale wiadomo macie tam lepsze drogi z drogami nie jest latwo, ale to choroba, urwałem jeszcze 10mm....
MAT1000 Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Piękne autko. Dobry wybór felgi, nietypowa i rzadko spotykana.
Rekomendowane odpowiedzi