wafloo_23 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam. Jakie świece polecacie do mojego silnika 2.0 FSI AWA? Czytałem że NGK bkur5et-10 nie do końca pasują, muszą być "platynowe". Proszę o pomoc w wyborze.
Wandej Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam.Jakie świece polecacie do mojego silnika 2.0 FSI AWA? Czytałem że NGK bkur5et-10 nie do końca pasują, muszą być "platynowe". Proszę o pomoc w wyborze. Musisz kupić takie: NGK PZFR5N-11T DENSO -VKA16
powaguspisz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tak jak kolega WANDEJ podał : mam takie w ofercie mają być w/g NGK PZFR5N-11T ewentualnie BERU Z 236
hary2 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ja teraz wymieniłem właśnie takie świece i powiem że nie spodziewałem się aż takiej różnicy, warto było wydać te pieniądze.
MaciekW. Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ja teraz wymieniłem właśnie takie świece i powiem że nie spodziewałem się aż takiej różnicy, warto było wydać te pieniądze. Tzn.? Wymieniałeś na Beru czy na NGK?
hary2 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Wymieniłem na NGK, przed wymianą drganie silnika co jakiś czas po wymianie silnik stoi stabilnie bez względu na to ile chodzi ba biegu jałowym dynamika też wydaje się lepsza.
Rekomendowane odpowiedzi