?ydzio Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Chcial bym troche zmodernizowac swoj licznik mianowicie chcial bym wymienic wskazowki na inne np passat albo golf albo polo dokladnie chodziło by mi o taki efekt zeby byly bardziej przejroczyste zeby bylo widac kolor czerwony ze wskazówek
Fido Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Lepiej kup pasiata albo golcha. Ale licznik najładniejszy będzie i tak w audi.
?ydzio Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2014 nie chce passata tylko troche zmienic wygląd licznika bardziej młodszy
edekxp Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Najlepiej zmień licznik na taki po lifcie http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b5-efekt-wymiany-licznika-fis-6227/
?ydzio Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2014 Bardziej by mi chodziło o białe zegary jak w nowszych audi adaptowal ktos juz biale ledy
edekxp Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Z ledami się nie da Tarcza zegarów jest malowana na czerwono od spodu W A3 takie coś się uda, nawet zrobiłem auto z 97 roku Było: Jest:
bediks Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 szukaj wskazówke z allroada albo od s4 jak chcesz koniecznie zmieniac
Rekomendowane odpowiedzi