Frodus Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witajcie. Chłopaki, mam sprawę która mnie zastanawia, chciałbym zmienić czas postoju/przerwy w pracy wycieraczek przedniej szyby. Gdzieś w sieci znalazłęm informacje o "ręcznym" zaprogramowaniu tego, za pomocą jakiegoś przekaźnika programowalnego. Jednak temat dotyczył audi 80 i 100, a jak ma się sprawa w B6/B7? Dałoby radę zmienić aktualne nastawy czasowe?
Fido Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 W B6/B7 czasówka ma bodajże 5 prędkości (długości przerwy) więc po co programować ???
Robero321 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dokładnie ta opcja jest w B6 tyle że ma 4 prędkości
jacek70 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witajcie.Chłopaki, mam sprawę która mnie zastanawia, chciałbym zmienić czas postoju/przerwy w pracy wycieraczek przedniej szyby. Gdzieś w sieci znalazłęm informacje o "ręcznym" zaprogramowaniu tego, za pomocą jakiegoś przekaźnika programowalnego. Jednak temat dotyczył audi 80 i 100, a jak ma się sprawa w B6/B7? Dałoby radę zmienić aktualne nastawy czasowe? Na manetce od wycieraczek jest od tego kilku stopniowy przełącznik.
Frodus Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Wiem wiem, tylko chciałbym zminić nieco czasy na poszczególnych pozycji w tym przełączniku. Troszke to upierdliwe jest dla mnie gdy odstęp czasowy pomiędzy np 1 a 2, 2 a 3, 3 a 4 są ciut za długie
Rekomendowane odpowiedzi