Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

NISSAN GTR 3.8 V6 TT 2014 Black Edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
też może bym podleciał :eusathink:

Ty se możesz podlecieć do biedronki na zakupy i spowrotem :whistling:

Opublikowano
  • Autor
już było spotkanie z policją że rejka z przodu założona?

5 może 7 ewentualnie z 10. Przez Bogusia i jego zabawy wczoraj miałem 3 rutynowe :grin: ale c**j niech mają zajawkę

---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ----------

Przytachał dupsko :wink:

Opublikowano

To się pies z kagańca urwał :grin:

Opublikowano

a ten dalej za 20 zł nie chciał przewieź :decayed: nawet po parkingu :whistling:

Opublikowano
  • Autor
a ten dalej za 20 zł nie chciał przewieź :decayed: nawet po parkingu :whistling:

Bo to jest atrapa, replika zbudowana na polonezie :wink:

---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

To się pies z kagańca urwał :grin:

Przyjechał razem z budą, młodymi i swoją Panią :decayed:

Opublikowano

szyderce j**ane :grin: byłem, widziałem, pomacałem... powiem tak: nnnnnno :good:

Opublikowano

Szymek ładne to masz, gratuluję!!

Pewno masakre robi na ulicy!!

Opublikowano
  • Autor
Szymek ładne to masz, gratuluję!!

Pewno masakre robi na ulicy!!

Krzysiu jest dobrze, wiadomo że nie to co po modach u mnie czy u Ciebie, ale jednak 1700kg i przewaga tył napędu daje duuużo frajdy

Opublikowano

Wczoraj widziałem gtr-a na wrocławskich tablicach DW ...WS jakiś taki w macie, z daleka myślałem, ze to Szymon :decayed:

Opublikowano

Brałeś pod uwagę wyprawy na Ring i jakieś mody siebie, żeby nauczyć się tym potworem szybko jeździć ?:wink:

Opublikowano
  • Autor
Wczoraj widziałem gtr-a na wrocławskich tablicach DW ...WS jakiś taki w macie, z daleka myślałem, ze to Szymon :decayed:

Mojego kolegi :wink: Cobb stage 2 650PS

---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ----------

Brałeś pod uwagę wyprawy na Ring i jakieś mody siebie, żeby nauczyć się tym potworem szybko jeździć ?:wink:

Nie mam czasu na razie, może za kilka miesięcy. Zresztą nie wiem jak długo będę miał okazję tym się przemieszczać :grin:

---------- Post dopisany 16-07-2014 at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany 15-07-2014 at 21:09 ----------

Dzisiaj małe upalanie zaliczone, GTR ten matowy dostal lekki wpierdiel, a R8 V10 zaliczyło japoński anal :wink: z kreski, z rolki w każdej możliwej pozycji :decayed:

spot.jpg

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ----------

Nie mam czasu na razie, może za kilka miesięcy. Zresztą nie wiem jak długo będę miał okazję tym się przemieszczać :grin:

---------- Post dopisany 16-07-2014 at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany 15-07-2014 at 21:09 ----------

Dzisiaj małe upalanie zaliczone, GTR ten matowy dostal lekki wpierdiel, a R8 V10 zaliczyło japoński anal :wink: z kreski, z rolki w każdej możliwej pozycji :decayed:

http://s28.postimg.org/vuyhzw1rt/spot.jpg

Ten matowy to starszy model? 650KM dostają becki od 550 coś kiepsko pomodzony ten matowy gtr. Adrenalinka musi być konkretna ścigać się autami co mają poniżej 3s do 100 :kox:

Opublikowano

http://s28.postimg.org/vuyhzw1rt/spot.jpg

Ten matowy to starszy model? 650KM dostają becki od 550 coś kiepsko pomodzony ten matowy gtr. Adrenalinka musi być konkretna ścigać się autami co mają poniżej 3s do 100 :kox:

Wlasnie ciekawi mnie start i te 2.9 gtra bo w zadnym tescie tyle nie widzialem. Nawet sportmile 750KM maja na RL 3,2.

Sa filmy jak nowe porsche turbo s co ma katalogowo 2,9 do 100 gubi gtra ze startu

Opublikowano

bo tu nie chodzi o moc, a o kierowce co to ogarnia :)

Opublikowano

Chocby tu:

---------- Post dopisany at 08:56 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ----------

Tu w porownaniu z 911

Opublikowano
  • Autor

Adam wrzucał czasy bez LC i ma zupełnie inne turbo, które nie wstaje tak szybko on ma górę zrobioną. Reszta to kwestia opon, temperatury itp. Toyo R888 daje w przypadku GTR'a ok 0,2 na dobrej trakcji.

---------- Post dopisany 18-07-2014 at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany 17-07-2014 at 09:14 ----------

Przykład Nissana "bez dołu" ale z zajebistą "górą"

Opublikowano

Styknal by mi taki na 2 lata:decayed:

Opublikowano

Szymek gratulacje auta i kolejnego synka :wink: tylko nie trąb na mnie jak będę powoli jechał... :grin::grin::grin:

Czy dobrze słyszałem, że Audi te co pogoniłeś miało już spotkanie na drodze ? A takie fajne bylo :kwasny:

Opublikowano

to twoje w ECU jest??

Opublikowano
  • Autor
to twoje w ECU jest??

Nie moje, ale jak dostałem wyniki tego z hamowni to bardzo obiecujący samochód, samym softem ponad 600 PS i 750Nm ale to bardzo delikatnie bo auto miało 300km nalotu. Na jesień pierwsze mody mechaniczne i stylizacyjne. Silnik zakuty na 900PS, wtryski, turbo, chłodzenie intercoolerów, dodatkowe chłodnice oleju w skrzyni i silniku, dyfer i cała skrzynia ze sprzęgłami na dodsonie. Taki set na stabilne 900 PS i 1100 Nm jako daily car

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.