kozunia13 Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) na forum jestem od dłuższego czasu jednak dopiero niedawno udało mi się przesiąść z wysłużonej laguny na A4 na którą czaiłem się dość długo no więc tak : A4 avant 1999r 2.5 TDI AFB manual 150km ośka 590tyś km Auto po zakupie wymagało jedynie wymiany złączki wydechu i osłony na przegubie;) Auto zadbane poważniejsze naprawy robione w serwisie(turbo, pompa,wałki). Poprzedniemu właścicielowi poszły piksele na fisie więc wymienił licznik na nowy za 2500:shock3: Z wypasu: Skórzane RECARO dla ubogich:grin: z grzanymi stołkami 2xel szyby Climatronic Oświetlenie ambietne 2 Din Listwy chrom wokoło szyb i relingi(przemalowane na czarno:grin:) 1BE 17 ronal ASR pełny fis. Plany na ten sezon: Usunięcie emblematów S4:facepalm: zrobione Lotka na klape tył zrobione Obszycie "burdelowej szkliwionej" kierownicy na perforacje+gładka zrobione Ręczny, gałka i mieszek obszycie też perforowaną skóra zrobione Usunięcie listw z drzwi, zaspawanie zderzaków i pomalowanie Klapa tył na małą rejke Bixenon -soczewki już są jeszcze palniki, odblaski us:kox:, i pierścienie mocujące Sufit S4- za 2 tygodnie wkładam:slina: Dekory w piano black Rozrząd, termostat, odma i uszczelnienie bo gdzieś przepuszcza;) Jak styknie hajsu to Flat Five 18" Plany na 2015: Jak nie wyrobie z hajsem na 2014 to 18"Flat Five Gwint Przerezanie 2din na gładko i multimedia 2din pioneer Ściema szyb co by za bardzo nie kusiło kradzieji na tą multimedie:naughty: Elektryczne szyby na tył Auto doczekało się małego remontu Kompletny rozrząd i zestaw pk INA. Uszczelnienie dwóch misek Wszystkie oringi i uszczelki dobrane na nowo uszczelniona odma i podstawa filtra Nowy zbiornik g12 Nowe sprzęgło Odbudowane podciśnienia Nowe poduszki silnika i skrzyni Czyszczenie dolotu Eksploatacja wszystkie filtry oleje płyny przewody paliwowe Inne pierdoly przekładka na 1din Czarny sufit Dekory srebrne Bix na soczewce z bmw f10+obrysy W maju auto przejdzie kompletna blacharke, lakierowanie całej karoseri, gwint. Potem nowa vp44 i program. Edytowane 28 Października 2015 przez kozunia13
Koval242 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Noo to powodzenia ten sam silnik co u mnie Daje przyjemność z jazdy Ile Ci na fis pokazuje średnie ?? I pytanie kaj kierownice obszywałeś ?
kozunia13 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 Kiera do sprzedaży, spalanie po zakupie miałem 7-7.5 na uszkodzonym wisko 10.
przemo v6 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Fajny samochodzik i silniczek jak u mnie ppwodzonka w modach
oca69 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Fajna blokada na pompie. Oby służyła po naprawie
kozunia13 Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 Pora odswiezyc locha ma sie calkiem dobrze W ostatnim czasie wpadlo Galka TT Dekory black piano Bose Sub audiosystem Rns-E Ringi licznika a6 c5 Jasne recaro Czarny sufit plus obszycie na nowo Caly wielowachacz Gwint Flat five 18" Od uszczelnienia silnika zalany caly czas liqui moly 5w40 Aktualnie prawie 630tys km przelotu
jacca90 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Dobre zmiany [emoji14] podoba mnie sie xD Wysłane z mojego GT-N7105 przy użyciu Tapatalka
radimm Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 fajna furka, a wnętrze poprostu marzenie
rysiu2006 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Fajna fura widzę ze kolega z niedaleka ;p Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
karol24 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 a co tam na suficie obszywałeś? fajny ma przebieg na liczniku
kozunia13 Opublikowano 29 Października 2015 Autor Opublikowano 29 Października 2015 Oklejalem- moze tak. Na zalozenie czekaja. Zderzak przod pod spryski zrobiony na gladko i zespawana dokladka Zderzak tyl zespawany z pdc Relingi satyna Ale to juz na wiosne bo usuwam listwy z drzwi, do poprawki mam 2 blotniki maske i klape tyl wiec raczej juz poswiece dwa tygodnie wieczorow i prysne cala bude Potem jakies lepsze spowalniacze Soft albo swap awx+ set na~250 A chyba najszybciej to obszyje te recaro na czarno z czerwoną nicią Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi