Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Chromowane obramówki okien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak za uzywane. Tez sie zdziwilem i co jeszcze na zdjeciu nie widzialem tych dolnych co przy szybie ida tylko sama gore. Wiec cena mogla dotyczyc tylko tych gornych. Nie pytalem co i jak bo i tak za duza cena.

Opublikowano

Co myślicie o tym aby nakleić taśme 3M w ten sposób jak w tym seacie toledo :?:

120580011_6.jpg

Opublikowano

z daleka wygląda OK

ale z bliska zobaczyc na AUDI takie coś to po prostu wiocha :D

Opublikowano

Nie no aż tak źle to i nawet z bliska nie wygląda. Widziałem w tamtą niedziele na giełdzie a4 z takim czymś i nawet źle niewyglądało :mrgreen:

Opublikowano
mi się podoba a to jest kwestia gustuObrazek

na tym zdjeciu wyglada extra, nie jest za gruba ani za cienka, w sam raz! mozesz powiedziec, co to za listewka?

Opublikowano

Mi się też podoba. Gdybym nie miał oryginalnych też bym sobie pewnie coś takiego sprawił. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ładnie zrobione, ja mam ori więc nie muszę myśleć nad klejeniem.Pomyśleć, że jak kupiłem auto, to chciałam zamalować listwy :???:

Opublikowano

robi oko, nie powiem..na fotkach przynajmniej :wink:

mam nadzieję, ze na żywo również

Opublikowano

Ladnie to wyglada tylko ciekawe czy wytrzyma zime :?:

Opublikowano

No ja przyznam ze mnie sie podoba robota Kerbi'ego :!:

Ogolnie to przyznam ze tez podobaja mi sie takie chromiki dookola szybek w drzwiach. Coz jednym sie to bedzie podobac innym nie :???:

Opublikowano

Ładnie ładnie, dzisiaj bede przejezdzal przez norauto, to sie dowiem i jak cos to kupie ;)

Opublikowano

no ladnie ladnie...tez mialem cos takiego tylko ze to zdjalem bo sie odklejalo :razz: dobrze ze po kleju nie ma sladu :mrgreen:

Opublikowano

żle przyklejałeś trzyma się spoko a jak zimy nuie przetrzyma to kupię drugie (orginał 700pln) po 90 złoty to 7 lat będę zmieniał:) nie przewiduję tyle czasu jednejj fury trzymać

Opublikowano

wyglada ok na fotach , ja chcial bym miec orginalne :)

Opublikowano

Kupiłem tą listwe chromowaną tak samo jak kolega .. w NORAUTO - 7mm - 10 m za 90 zł . Przykleilem wczoraj (sobota) i tak se sobie to wyglada , najgorzej jest na tych koncach gdzie sie lacza 2 listwy z gory i z dolu . Dzisiaj ( niedziela ) :razz: wrzuce fotki ...