MARCIN607 Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 powiem tak-mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmalina. i co ty można więcej mówić. najpiekniejszy model AUDI. ładniejsza nawet niż moja :-)
michu93 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 zawołała "tylko mnie kochaj!" "i żyją długo i szczęśliwie..." a to dopiero początek z z z z a a zz a a a z z zzz z za aa aazz a zajebiozzzaa!!! za takie a5 oddałbym swoją a4 i dał się ogolic na łyso iiii cos tam jeszcze jest QK
GM Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 jednym słowem ........... KOZACKA !!!!!! :good: :good:
paulo77 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Po R8 to mój ulubiony model Audi Ślicznotka
skovroon Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Kolego a powiedz mi jak gra to nagłosnienie Bang & Olufsen, masz jakies porownanie co do Bose ??
grzes1150 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Ja jak bym taką jeździł to gdyby nie uszy to morda by mi się cieszyła na okrągło.
tropico Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Opublikowano 15 Marca 2009 Kolego a powiedz mi jak gra to nagłosnienie Bang & Olufsen, masz jakies porownanie co do Bose ?? tak mam porównanie co do Bose gdyż miałem takie w B6 no i cóż chyba eureki nie odkryję twierdząc, ze B&O jest lepszy, chociaż jest to moje subiektywne odczucie, najlepiej samemu usiąść w aucie i posłuchać
Elberoth Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Porównywałem Audi Sound System i B&O w A5 przez kupnem auta, mam także odniesienie do Bose z B6 i niestety B&O jest dużo lepsze, szczególnie jeżeli masz opcję MMI (auto jest wtedy na MOSTie a nie na Can-busie, przez co ma inny system przesyłu danych i dodatkowe funkcje). Niestety, ponieważ B&O kosztuje furmankę pieniędzy. Ale moim zdaniem warto.
Rekomendowane odpowiedzi