Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No i Galaxy jednak wylądował. Trochę sporawy, ale muszę przyznać że daje radę ;-)

Dzięki wielkie za sugestie i porady ;-)

Też niedawno zmieniłem na S5 - osobiście bardzo mi odpowiada ;)

Irytujące jest jednak to, że ma wyjść mocniejsza wersja...

Za pol roku pewnie bedzie juz S6 :polew:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

oczywiście, ale tak patrząc to cały czas trzeba by było czekać bo ciągle coś wyjdzie nowego.

Opublikowano

Ksieze a miałeś w lapie M8?:whistling:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Miałem, wszystkie ale jakoś samsung przypadł mi do ręki.

---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ----------

Właśnie zainstalowałem klawiaturę Swift key... Rewelacja. Im dłużej siedzę przy tym telefonie tym bardziej przekonany jestem ze iPhone to ku... A :-p

Opublikowano

G3 nie miałeś :P

Opublikowano

Miałem. Pisałem tez o tym. Nie spodziewałem się że jednak obraz będzie lepszy. Był. Ale mimo tego galaxy przemówił do mnie :-)

Opublikowano

Ja bym bral S5. Poki co niedawno kupilem sobie S4 i posiedze na nim minimum 2 lata :)

Opublikowano

W S5 jest bardzo przydatna funkcja - Ultra Power Saving - wyłącza prawie wszystkie aplikacje działające w tle, pozostaje telefon, smsy, ewentualnie mail itp.

Po pełnym naładowaniu bateria (wg informacji z apki) ma trzymać do 11 dni w standby.

Ja jak u siebie miałem 40% to ładowałem dopiero po 3 dniach - a dużo przez tel rozmawiam i smsuję :wink:

A tu jak to reklamuje Samsung :grin:

Opublikowano

Iphone 5s czy Samsung Galaxy s5 ? Wybierz iphona . Na samsungu więcej stracisz gdy będziesz chciał sprzedać . Ja mam zabawki z tej firmy i są naprawdę spoko i klienta szybko znajdziesz ( bo w modzie ) Jedynie co do telefonów to mam jedno ale .. Nie da się przesłać nic z tel na tel przez bluetooth :facepalm:

Opublikowano
Iphone 5s czy Samsung Galaxy s5 ? Wybierz iphona . Na samsungu więcej stracisz gdy będziesz chciał sprzedać . Ja mam zabawki z tej firmy i są naprawdę spoko i klienta szybko znajdziesz ( bo w modzie ) Jedynie co do telefonów to mam jedno ale .. Nie da się przesłać nic z tel na tel przez bluetooth :facepalm:

Kupujesz telefon żeby podobal się komuś i żeby myśleć przy zakupie za ile się potem sprzeda? Dobre podejście:good: A brak możliwości przesyłania czegokolwiek przez bluetooth nie bede nawet komentowAł.

Opublikowano

Spokojnie Panowie, już wziąłem Galaxy ?

Opublikowano
Spokojnie Panowie, już wziąłem Galaxy ?

Widać po tych durnych emotkach:decayed: Niech służy mordo:good:

Opublikowano
LG to szmelc więc mu nie polecajcie tego :P Jeśli wolisz wielkość ekranu to Samsung, jeśli wolisz jakość to Iphone.

Widać że nie masz pojęcia o telefonach :facepalm:

Temat do zamknięcia:hi:

Opublikowano

Eee no bez przesady S5 takie złe nie jest ;-)

Sam mam i jestem zadowolony :-D

Opublikowano

Miałem dwa iPhone i bylem zadowolony, nie jest to telefon idealny ale daje rade. Teraz samsung i napisze ze jest to bardzo dobry telefon.

Opublikowano

W moim przekonaniu iphone bardziej przypomina telefon. Wymienilem na samsunga i mam mieszane uczucia, ale tel to tylko tel i idzie sie przyzwyczaic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...