Opublikowano 20 Lutego 201214 l Autor Kandrzej ate brembo bosch trw coś innego? [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 14:34_________________________________________________ Witam, za ile jakiś specyfik do czyszczenia wtrysków w 1.9tdi afn. Najlepszy chyba jakiś LIQUI MOLY co podłącza się buteleczkę pomiędzy pompą a filtrem. Coś takiego np: http://moto.allegro.pl/liqui-moly-diesel-spulung-czysci-wtryski-wtrysk-i2094018134.html Proszę o cenę + KW. 50zł + wysyłka kurierem 16zł po wpłacie 20zł pobranie lub jakaś tam tańsza wysyłka powiedzmy 8zł poleconym
Opublikowano 20 Lutego 201214 l Witam, bardzo proszę o informację ile wyniósłby taki zestaw: Pacjent: A4 1.9 TDI 1z 1995r. Liqui Moly Diesel Synthoil 5w40 - 5l Filtr oleju Mann/Knecht Filtr kabinowy Filtr powietrza Mann/Knecht Filtr paliwa Knecht Z góry dziękuję i pozdrawiam
Opublikowano 20 Lutego 201214 l Najlepiej tanie i dobre.... :gwizdanie: A tak na serio najkorzystniej cena/jakość. Firma obojętna. Pozdr.
Opublikowano 3 Marca 201214 l Marcin wysłałem Ci PW. Chciałbym kupić: - olej Motul Specific 5w30 507.00, oczywiście bańka 5l - filtr powietrza Mann albo Knecht - filtr oleju Mann albo Knecht - filtr paliwa Mann albo Knecht albo Bosch. - filtr kabinowy (Bosch?) Daj znać co do cen. Pozdrówka.
Opublikowano 4 Marca 201214 l Autor z oferowanych przez nas: motul specific 505.01 5W40 motul 8100 x-clean c3 5W40 Millers xfe-pd 5W40 liqui moly top tec 4100 5W40 castrol edge 5W40 turbo diesel. Zapraszam serdecznie marcin
Opublikowano 5 Marca 201214 l dzik czy otrzymałeś ode mnie PW, bo nie wiem czy przez te prace na forum coś nie zaginęło po drodze
Opublikowano 5 Marca 201214 l wsio odpisane ale nie widze niestety wiadomości które ja pisałem W ustawieniach wiadomości masz opcje zapisuj wysłane wiadomości
Opublikowano 5 Marca 201214 l Marcin, podaj mi na PW numer konta żebym mógł Ci wysłać kasę za przesyłkę. Ps. Po raz kolejny - szacun! Mega za***iście szybka przesyłka, jak zwykle zaskakujesz
Opublikowano 5 Marca 201214 l Autor już Andrzeju podsyłam, dziękuję za miłą opinię. Pamiętaj, gdyby nie Ty i inni klienci nie miałbym za co żyć, nie miałbym za co myśleć o rodzinie, moja studiująca/niepracująca kobitka też nie miałaby za co zrobić ksero notatek , nie dziw się zatem proszę że staram się robić to co robię najlepiej jak potrafię. Tak będzie zawsze. Pozdrowionka i szerokości. marcin
Opublikowano 6 Marca 201214 l No i ja dopisze Polecam, pierwsze zakupy u Marcina i 10 L Motula i pare filtrow kupione Napewno jeszcze nie raz sie odezwe . Pozdrawiam V
Opublikowano 7 Marca 201214 l Wszystko dzisiaj doszło teraz lecę zrobić wymiankę polecam jak najbardziej
Opublikowano 7 Marca 201214 l Wielkie dzięki dla Marcina za przesyłkę. Olej i rozrzad juz dotarł . Jutro biorę się za wymianę. Polecam.