pila24 Opublikowano 14 Września 2021 Opublikowano 14 Września 2021 Muszę sprawdzić,ale tam chyba jest blokada przed całkowitym wykręceniem.
Langista Opublikowano 15 Września 2021 Opublikowano 15 Września 2021 7 godzin temu, Krisu a4 b7 napisał: A gdy śruba regulacyjna jest wykręcona da radę to naprawić bez rozklejania lampy? Wykręcona całkowicie, czy wyskoczyła z gwintu? Miałem tak w B5 i trochę się namęczyłem żeby ją wkręcić z powrotem.
Krisu a4 b7 Opublikowano 15 Września 2021 Opublikowano 15 Września 2021 6 godzin temu, Langista napisał: Wykręcona całkowicie, czy wyskoczyła z gwintu? Miałem tak w B5 i trochę się namęczyłem żeby ją wkręcić z powrotem. No właśnie nie mam pojęcia co dokładnie się stało. Wiem tylko, że po wizycie w skp soczewka skacze, nie jakoś mocno ale widać, że coś się zadziało złego.
Langista Opublikowano 15 Września 2021 Opublikowano 15 Września 2021 To dziwne, bo ogólnie to one mają zabezpieczenie, że zamiast się wykręcić to gwint przeskakuje. Możliwe, że przy Twoich lampach już ktoś gracał i urwał to zabezpieczenie.
Krisu a4 b7 Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Dzisiaj kolega mi podłączył ten pin z kostki d do mojej kupionej, niebieskiej kostki i nadal nie ma komunikacji.
pila24 Opublikowano 22 Października 2021 Opublikowano 22 Października 2021 W dniu 4.10.2021 o 22:30, Krisu a4 b7 napisał: Dzisiaj kolega mi podłączył ten pin z kostki d do mojej kupionej, niebieskiej kostki i nadal nie ma komunikacji. Jeżeli na tym przewodzie jest napięcie 10v to linia K jest sprawna,wówczas trzeba prześwietlić samo rnse pod względem usterki.
wicia1000 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Witam odgrzewam trochę czy jeśli vcds nie łączy się z vcds to faktycznie może być wina Kabla ? Chciałem zrobić downgrade softu po poprzednim właścicielu ale radio się nie łączy Wykonałem test i niby wszystko się śmiga. Niżej fotka
Rekomendowane odpowiedzi