jedrusa4 Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 U mnie jest ta sama sytuacja, a mnie się wydaje że to jest wina uciekającego czynnika, jest go zbyt mało. Oczywiście nie jestem zbyt pewny bo przed wyjazdem napełniałem klimę i oczywiście sprawdzali szczelność, ale może się wszystko zdażyć
lorekA4 Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Klima naprawiona, problemem okazała się wilgoć w układzie. Jeszcze raz odessali czynnik, wywołali próżnię na 15 min w celu usunięcia wilgoci i nabili ponownie czynnik, chłodzi aż miło.
Dev Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Jak byla wilgoc to powinni wymienic osuszacz bo cala akcja będzie psu w d.... za kilka dni znowu przestanie chlodzic a wytwarzanie prozni powinno trwac minimum 30 minut.
BEX4 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Opublikowano 28 Lipca 2014 klima już sprawna przyczyną był dławik
marjon Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 tez tak kiedys mialem w b5, nabilem i po 2 miesiacach znow lipa. klima niby sie normalnie właczała a nie chłodziła pomogło wyczyszczenie własnie dyszy rozpreznej podczas nastepnego napełniania układu. chodziło 4 lata elegancko:wink:
BEX4 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 w pszyszłym roku zobacze ile gazu będzie trzeba dodać do klimy
Rekomendowane odpowiedzi