seweryn000 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam, niestety wystąpił u mnie dziś rano problem z brakiem zasilania - rozładowany akumulator. Jak się teraz okazało winnym rozładowania akumulatora są oba wiatraki które po podłączeniu prostownika uruchomiły się. Dodam, że wczoraj podczas powrotu do domu bardzo mocno padało. Jeśli uda mi się uruchomić samochodu mogę sprawdzić vagiem. Ma ktoś jakiś pomysł co się mogło uszkodzić ? Jak odłączyć wentylatory na czas ładowania ?
piotrsob1 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Sprawdź ,czy w obudowie ECU nie ma wody ( pod kompem jest przekaźnik od wentylatora , jak pływa to się załącza )
seweryn000 Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 trzeba zdjąć wycieraczki i podszybie ? Masz jakiś tutorial jak to zrobić ? ------------------- 1.5cm wody w środku :
bystry_p Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 standard, przerabialem ten problem. sugestia dla wszystkich co maja b6/b7 - sprawdzajcie czy obudowa jest szczelna, woda potrafi narobic wiele szkod.
Rekomendowane odpowiedzi