guardian Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 przedstawiam moj projekt > opisane poniżej są tylko poczynione modyfikacje > wszystko pozostałe to seria AUDIO: - jednostka strerująca Clarion - okablowanie: zasilanie > dietz, sygnałówki > klotz la grande z wtykami Neutrik - zestaw 2-drożny Vifa w przednich drzwiach wygłuszonych matami (na zwrotnicach Blaupunkt Velocity) - skrzynka BR na 8" Intertechnik'u MDS08 - piecyk Phoenix Gold ze sterowaniem poziomu subwoofera z kabiny ŚRODEK: - dekory w kolorze białym - gałka s-line - kierownica + poducha od TT BODY & SUSPENSION: - szybki lekko przyciemnione - zderzak przedni Caractere - xenon w halogenach - lampy bixenon malowane w środku na czarny połysk/mat + postojówki LED robione na wzór dziennych z nowego S6 + światła dzienne robione na wzór nowego A8/S8. Postojówki włączane głównym włącznikiem (tak jak normalne postojówki), dzienne posiadają osobny niezależny włącznik tak, żeby nie jeździć na wszystkim jednoczesnie oświetlonym jak choinka - grill S4 malowany w kolorze nadwozia - lampy tył przyciemnione częściowo - felgi 18" ATS DTC (niecałe 9,85kg) > wkrótce nowe fotki - spężyny przód -30mm, tył ori s-line -20mm - amory przód i tył Bilstein B6 Sport - hamulce przód: zacisk od S4 B6 w kolorze pomarańcz Lamborghini + tarcza 320mm - przedni i tylny stabilizator od RS4 B7 - klakson pneumatyczny oparty na 2 kompresorach + butla 15l + 10 trąb: dorzucam linka z demo jak to trąbi (dystans około 2km w linii prostej <z bliska sensu niema nagrywac bo mikrofon nie wytzrymuje>, samochodu nie widac ale dla ciekawych stoii on mniej wiecej w miejscu przeciecia przekatnych ekranu): - wszystkie pomarańczowe "migaczówki" wymienione na białe - program by CompSport: 176KM, 376Nm - custom stealth FMIC juz pracuje WKRÓTCE: - LEDy wkomponowane w lampy tylne...w fazie testów ZDJĘCIA: wnęrze: postojówki: dzienne: reszta: FMIC on board: sesja zimowa <br>życzę udanego oglądania i komentowania
pet3r Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 jest fura, nie ma co! tylko przybliżyłbym ją do ziemi z 20-30 mm i byłby pełen poza tym gratulacje, jedna z ładniejszych B6 jakie widziałem (i chyba najładniejsza...)
guardian Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 jest fura, nie ma co! tylko przybliżyłbym ją do ziemi z 20-30 mm i byłby pełen poza tym gratulacje, jedna z ładniejszych B6 jakie widziałem (i chyba najładniejsza...) gdyby nasze p... drogi na to pozwalaly to wierz mi lub nie ale juz dawno byłyby buciki 19" i zawieszka-45mm ale realia sa inne
ykk Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 guardian dla mnie z wygladu.. Ogol troszke psuje ten pasek LED w relfektorach.. Dzienne a'la S8 o wiele lepiej wygladaja.. Jedno, albo drugie. Oba - to za duzo.. Z zewnatrz jedno z najladniejszych B6 na forum.. Co do tylnych lamp: Moze takie cos..
guardian Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 guardian dla mnie z wygladu.. Ogol troszke psuje ten pasek LED w relfektorach.. Dzienne a'la S8 o wiele lepiej wygladaja.. Jedno, albo drugie. Oba - to za duzo.. Z zewnatrz jedno z najladniejszych B6 na forum.. Co do tylnych lamp: Moze takie cos.. 1. jak chodzi o paski to zapomnialem dodac ze nie jezdze normalnie na tych i tych / mam do tego osobne wlaczniki tak ze choinki nie robie >jak dzienne to tylko dzienne a jak postojowki to z xenonkiem w parze 2. co do diod w tyle to nie chce kupowac gotowca tylko cos sam wyrezac zeby bylo...hmmm inne niz wszyscy maja...takie zboczenie
ykk Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Te diody sa inne, poniewaz sa przyciemnione..
guardian Opublikowano 8 Września 2008 Autor Opublikowano 8 Września 2008 Te diody sa inne, poniewaz sa przyciemnione.. no cos w tym jest ale..skoro Ty je juz masz to ja nie mogę > taki prosty rachunek pozdrawiam
Cuber Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Guardian furka i ta trąbka miażdży .... fotki mogles wstawic nie jako linki furka na żywo wygląda super
Piechol Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 trzeba przyznać, że taka inna co nie znaczy, że nieładna tylko te diody mi nie pasują do B6...
HiRide Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 guardian jeslio to nie tajemnica to napisz szezej jak sa zrobione te lampy z paskiem led w srodku i co wsadziles w miejsce odblysnikow drogowych bo ciekawie to wyglada moglbys nagrac dzwiek tej trabki co to warte chcialbym miec w aucie taki klakson jak pewien 350 z na you tube-z amerykanskiej lokomotywy
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 No fakt inna Felgi średnio mi sie podobają ..ale reszta jest fajna Światła dzienne sa zawaliste ..
Flyer Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Auto sliczne, tylko felgi mi nie leza. Zderzak idealny do duzego FMICa No i brak skorki
Tytus Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Furka świetna , car-audio mnie rozwaliło, osobiście zostawiłbym poprzednią felgę (RS4). Guardian nagraj trąbkę i wrzuć na youtube'a
carnivore1 Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Bardzo fajna a4, rzeczywiscie jedna z najladniejszych na forum, kozacko wygladaja te polaczenia malych wstawek pomaranczowych z czarnym lakierem jeszcze jak by tylne zaciski byly takie pomaranczowe i wydech jakos ladnie wyciagniety to juz w ogole poezja jak dla mnie... Ale wrazenie
Iverson Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 kox z tyłu bym zrobił 2 rurkę i zderzak jak w 1.8T i tyle wszystko jest ok.
mcm Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 ładna furka guardian, ładnie i bez przesady zmodyfikowana
Johnyjurek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Stary fura mega wypasiona światła masakra !!
Rekomendowane odpowiedzi