jordan233 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 macie jakies fotki tego systemu,jakie sa to glosniki?
spanky Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 macie jakies fotki tego systemu,jakie sa to glosniki? a co dokladnie Cie interesuje :?:
jordan233 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2007 interesuja mnie fotki,czym sie róznia od standardu
ZIOOLKO Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 interesuja mnie fotki,czym sie róznia od standardu fotek nie mam - ale po co ci fotki - wygląda na zewnątrz wszystko tak samo, tylko na głosnikach są wkomponowane w maskownice napisy bose. Na płaskiej tubie w bagażniku tez masz logo bose. Oprócz tego kable są ponoć wyższej jakości, ale nikt nie bedzie pruł tapicerki ,żeby zdjęcia zrobić
spanky Opublikowano 11 Stycznia 2007 Opublikowano 11 Stycznia 2007 interesuja mnie fotki,czym sie róznia od standardu wygladaja normalnie tylko maja napis Audi Bose na maskownicy głosnik w przednich drzwiach: subwoofer w lewym tylnym nadkolu:
lukantos Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Mam identyczną plastykową skrzynkę z tyłu po lewej stronie przy nadkolu do której jeszcze się nie "dobrałem" , bose niestety nie mam. Czy możliwe jest, że Audi montowało puste skrzynie bez głośnika? Czy jest praktyczna możliwość zaadoptowania głośnika niskotonowego do tej skrzynki?
neoeinz Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 to moze byc tez skrzynia nokii ...
mydlo Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 interesuja mnie fotki,czym sie róznia od standardu wygladaja normalnie tylko maja napis Audi Bose na maskownicy głosnik w przednich drzwiach: subwoofer w lewym tylnym nadkolu: spanky a co to za zaślepka nad głośnikiem w przednich drzwiach??
Rekomendowane odpowiedzi