Maniu. Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Sporo, pewnie był by już polift na wypasie z dobrym kołem...no ale za błędy się płaci
sebidi Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Budowanie własnej wersji Indyvidual jest bezcenne
Prezes870 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wiadomo, satysfakcja napewno jest ale to zawsze 21 lat ;/ szkoda że przy sprzedaży nikt nie docenia tego. No ale życie nie można mieć ciastka i zjeść ciastko Pozdrówki
Maniu. Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Półka siadła, wszystko gra, jeszcze raz dzięki Fotki przy okazji zrobię, bo dziś już za ciemno Obrys US po zapłonie
xBladex Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 nie ma za co.... hmm co zrobiłeś za lampami ze tak zajefajnie wyglądają? chodzi mi o ich środek a nie o US
Maniu. Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Nic poza obrysami nie było rezane, hidy udające ksenon dają fajny efekt
Maniu. Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Też mi się podoba Przed i po zmianie półki, na fotce wyszła coś za jasno, wina telefonu normalnie jest ciemniejsza Jeszcze muszę poszukać słupki tylne czarne albo szare.
xBladex Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Takie jedno światełko a tyle roboty robi
Maniu. Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Gleba (..) pewnie dopiero na przyszły sezon... nie zalamuj mnie a jednak gewinde trochę potyrany, ale ogarnę z rudej, jak będzie trzeba to nowe nakrętki, a w najgorszym wypadku regeneracja kompletu, ale i tak lepszy taki H&R niż nowe TaTesco :V
kamilus Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 lepszy taki H&R niż nowe TaTesco tru ! dzialaj, czekam az zawita na aucie
Maniu. Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2015 Niedługo pierwszy roczek autka u mnie, więc fajny prezent z tym gwintem Okazało się, że amorki w bdb stanie, nic nie cieknie, żadnych wżerów, także jest ok. Plan na ten tydzień oddać springi do piaskowania/malowania i amorki do tokarza żeby ogarnął nowe nakrętki i kontry i ładujemy na pokład
Fenrir Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Jak cenowo wychodzi ogarnięcie do porządku takiego gwintu? Nie warto bardziej kupić mało używany ale drożej?
misiek95 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 W przypadku quattro bierze sie to, co jest;-)
Maniu. Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2015 U siebie mam do ogarnięcia jedynie nakrętki, na jednym amorku ruszyłem stare i kręcą się palcami, w 3 pozostałych będą nowe,koszt około 300zł.Amorki ciężko wdusić, wkrecilem w imadło i uwiesiłem się na tłoczysku to po chwili z wielkim oporem się chowa i sam powoli wysuwa.
pablo15005 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 U siebie mam do ogarnięcia jedynie nakrętki, na jednym amorku ruszyłem stare i kręcą się palcami, w 3 pozostałych będą nowe,koszt około 300zł.Amorki ciężko wdusić, wkrecilem w imadło i uwiesiłem się na tłoczysku to po chwili z wielkim oporem się chowa i sam powoli wysuwa. Wspoczuje jezdzic na tym gwincie szczerze powiem zalozylem do siebie przod KW na test, jezdzi sie bajka tylko kazda nierownosc skacze... jezdze na weitecu skrecony na 59cm tloczysko tez mega ciezko wchodzi w porownaniu do KW no i czuc to na wybojach twardo... ale moze jak nie skrecisz go tak mocno to bedzie git, wazne ze siadzie gwint
Maniu. Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jestem już przygotowany na wymianę plomb Kręcić do oporu nie będę, tylko delikatnie obniżę względem tego co jest teraz, nie mam odpowiedniego koła do sytej gleby Nakrętki ogarnięte, w międzyczasie wyleciał tłumik końcowy, ale jest za głośno i wpadnie przelotowy. W poniedziałek, jeżeli nie będzie niespodzianek wleci w końcu gwint i autko trochę siądzie
Rekomendowane odpowiedzi