Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AAH, 94r] by maniu LZ5K v2 | 2.8 Quattro | Body lift | skóra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporo, pewnie był by już polift na wypasie z dobrym kołem...no ale za błędy się płaci :decayed:

Opublikowano

Budowanie własnej wersji Indyvidual jest bezcenne

Opublikowano

Wiadomo, satysfakcja napewno jest :D ale to zawsze 21 lat ;/ szkoda że przy sprzedaży nikt nie docenia tego. No ale życie nie można mieć ciastka i zjeść ciastko :P Pozdrówki :)

Opublikowano

:wink:

dsc_15627wr3g.jpg

dsc_1550t0pn0.jpg

Opublikowano

i jak półka juz zamontowana?

Opublikowano

Półka siadła, wszystko gra, jeszcze raz dzięki :hi: Fotki przy okazji zrobię, bo dziś już za ciemno ;)

Obrys US po zapłonie

dsc_16620tuin.jpg

dsc_1668s4u0e.jpg

Opublikowano

nie ma za co.... :wink: hmm co zrobiłeś za lampami ze tak zajefajnie wyglądają? chodzi mi o ich środek a nie o US

Opublikowano

Nic poza obrysami nie było rezane, hidy udające ksenon dają fajny efekt :D

Opublikowano

Ciekawe to wygląda.

Opublikowano

Też mi się podoba ;) Przed i po zmianie półki, na fotce wyszła coś za jasno, wina telefonu normalnie jest ciemniejsza ;) Jeszcze muszę poszukać słupki tylne czarne albo szare.

dsc_158756ocs.jpg

dsc_1678bapt2.jpg

Opublikowano

Takie jedno światełko a tyle roboty robi

Opublikowano

Gleba (..) pewnie dopiero na przyszły sezon...

nie zalamuj mnie :(

a jednak gewinde :decayed: trochę potyrany, ale ogarnę z rudej, jak będzie trzeba to nowe nakrętki, a w najgorszym wypadku regeneracja kompletu, ale i tak lepszy taki H&R niż nowe TaTesco :V

dsc_15125hculp.jpg

Opublikowano

lepszy taki H&R niż nowe TaTesco

tru :D ! dzialaj, czekam az zawita na aucie ;)
Opublikowano

Niedługo pierwszy roczek autka u mnie, więc fajny prezent z tym gwintem :) Okazało się, że amorki w bdb stanie, nic nie cieknie, żadnych wżerów, także jest ok. Plan na ten tydzień oddać springi do piaskowania/malowania i amorki do tokarza żeby ogarnął nowe nakrętki i kontry i ładujemy na pokład :)

dsc_17011vx4e.jpg

dsc_17057easl.jpg

dsc_1710tylqb.jpg

dsc_171497lin.jpg

Opublikowano

Jak cenowo wychodzi ogarnięcie do porządku takiego gwintu? Nie warto bardziej kupić mało używany ale drożej?

Opublikowano

W przypadku quattro bierze sie to, co jest;-)

Opublikowano

U siebie mam do ogarnięcia jedynie nakrętki, na jednym amorku ruszyłem stare i kręcą się palcami, w 3 pozostałych będą nowe,koszt około 300zł.Amorki ciężko wdusić, wkrecilem w imadło i uwiesiłem się na tłoczysku to po chwili z wielkim oporem się chowa i sam powoli wysuwa.

Opublikowano

U siebie mam do ogarnięcia jedynie nakrętki, na jednym amorku ruszyłem stare i kręcą się palcami, w 3 pozostałych będą nowe,koszt około 300zł.Amorki ciężko wdusić, wkrecilem w imadło i uwiesiłem się na tłoczysku to po chwili z wielkim oporem się chowa i sam powoli wysuwa.

Wspoczuje jezdzic na tym gwincie szczerze powiem :grin: zalozylem do siebie przod KW na test, jezdzi sie bajka tylko kazda nierownosc skacze... jezdze na weitecu skrecony na 59cm tloczysko tez mega ciezko wchodzi w porownaniu do KW no i czuc to na wybojach twardo... ale moze jak nie skrecisz go tak mocno to bedzie git, wazne ze siadzie gwint :decayed:

Opublikowano

Jestem już przygotowany na wymianę plomb :grin: Kręcić do oporu nie będę, tylko delikatnie obniżę względem tego co jest teraz, nie mam odpowiedniego koła do sytej gleby :wink:

Nakrętki ogarnięte, w międzyczasie wyleciał tłumik końcowy, ale jest za głośno i wpadnie przelotowy. W poniedziałek, jeżeli nie będzie niespodzianek wleci w końcu gwint i autko trochę siądzie :)

dsc_1754eaunt.jpg

dsc_1757cnued.jpg

Opublikowano

ale drze morde xD