cougarr2 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zastanawiam się na zakupem gotowca do afn. Co myślicie o takim rozwiązaniu ?. Wiem że to taki półśrodek. Może ktoś ma do sprzedania ECU ze zrobionym programem. Tylko bez szaleństw tak kilka koników więcej.
adrian998998 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Lepiej dołożyć i napisać normalnie program pod auto:wink:
fanthomas18 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Na allegro jest chyba jeszcze sterownik do AFNa z programem ale 6 stówek stał
adrian998998 Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Od 400 do 600zł może mieć z hamownią
Marc!n Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Jak by tak zrobić logi, żeby wiedzieć mniej więcej co w trawie piszczy to taki gotowiec z niewysilonym softem nie jest chyba złym pomysłem.. Też nad tym myślałem do 1Z tylko ciężko coś znaleźć a jakoś szkoda kasy na indywiduala dla tego motoru
a4b5-1234 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 ja sobie sam ogarnałem kompa ,chipy kupilem kiedyś na allegro ,auto nie bylo hamowane być może jakaś korekta by sie przydała ,ale ja tak jezdze i nic sie nie dzieje ,jest moc mdymu tyle co seria dodatkowo mam wtryski z afn-a . gdybym mial czym chetnie bym skopiował te chipy i komuś podarował bo efekt jest zarąbisty.
Frimuś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Uwazam ze jest to wielki bład -zakup gotowca ! Przeciez nie od dzis wiadomo ze kondycja silnika silnikowi nie rowna i co????? warto -raczej NIE !
grubcio1980 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 A jest jeszcze rozwiązanie typu........ kolega z forum. Mi tak wcześniejsze kaszla ogarniał ciahciah i za dobrą kasę. W cenie tego gotowca ogarnie ci program. Te staruchy już wielu chłopaków ogarnia
Rekomendowane odpowiedzi